exista vreo capsula pt provocarea unui avort spontan?
exista in farmacii sau in cabinetele de planificare familiara vreo capsula pt provocarea unui avort spontan?sau daca inceprea unei tablete de contraceptive poate provoca pierderea sarcinii?
3 comentarii
daca vrei sa scpi de sarcina iti recomand sa o faci cu ajutorul unui medic ca-i mai sigur si plus ca nu-i nici f scump 130-210 RON.
Pastile cred ca nu sunt si anticonceptionalele nu fac nimic.La un control imediat.
buna ziua.Am si eu o intrebarea.De cateva luni merg regulat la sala si cam tot de atatea luni mi s-a reglat cm, adica la 28 de zile.ultima menstruatie am avut-o pe 14 septembrie si acum pe 12, adica ieri o asteptam pe urmatoarea care se pare ca nu a venit.mentionez ca am avut doua contacte sexuale protejate cu prietenul meu...unul pe 22 sept, iar unul 5 oct.nu cred ca am facut ceva gresit in timpul acelor contacte(mai ales ca pe 22 am folosit si pelicule si plus prez ptr ca prietenul meu nu are asa mare incredere in acele pelicule).totusi...de ce nu imi apare menstruatia(as dorii niste raspunsuri mai mult decat " fa-ti un test de sarcina") va rog frumos sa imi raspundeti cat mai repede(sa fie oare o raceala?sau sportu? sau...ce???)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Avortul prin contraceptive se poate ierta prin spovedire
- 5doresc sa raman insarcinata cum fac
- 0unde se poate face avort medicamentos in Bacau ?
- 6Intrerupere Sarcina Tratament Medicamentos
- 5Avort medicamentos
- 0Avort medicamentos acasa
- 5Avort medicamentos
- 1Avort medicamentos
- 0Avort medicamentos
- 4Avort medicamentos la 9 saptamini?!
- 0Durere de sânul stâng după avortul medicamentos
- 1Misoprostol după avort chirurgical
- 1Medabon
- 5Avort Medicamentos
- 6Resturi după avort