Experiența Medabon 20.01.2024

21-01-2024
Experiențamea
Nu este medic/terapeut
Experiențamea
Salutare fetelor,
Aleg sa împart cu voi aceasta experiența, deoarece m-a ajutat mult faptul ca ați relatat la rândul vostru prin ce ați trecut.
Situația este de așa natura încât nu mi-am dorit deloc sarcina in acest moment și încă de când mi a ieșit primul test de urina pozitiv, speram sa fie o gluma.In următoarea zi am facut analiza Beta HCG și valoarea crescută peste 200 a acesteia m-a trezit la realitate. Mi-am făcut programare la medic, unde am avut norocul sa întâlnesc o doamna doctor foarte drăguța și amabila, care mi-a transmis o stare de bine încă de la început.După confirmarea ecografica a sarcinii, chiar dacă dansa nu făcea aceasta procedura, m-a programat la colega dânsei, unde am si revenit in aceeași zi. Am luat prima pastila in prezenta ei, urmând ca 36 ore mai târziu sa introduc acasa pastilele vaginale.Eram anxioasa, speriata si super neliniștită, dar spre surprinderea mea totul a decurs perfect pana acum.(Este ziua a 2 a )Am administrat un antiinflamator supozitoare la recomandarea medicului înainte cu jumătate de ora. Durerile au fost ușoare, ca la o menstruație obișnuita, după câteva ore am rămas doar cu starea de disconfort de la menstruație. Eram pregătită pentru ce era mai rău, cu toate medicamentele prescrise de medic in cazul unui flux abundent de sângerări, dar din fericire nu a fost cazul.
Sunt programată peste 2 săptămâni la ecografia de control, unde sper ca totul sa decurgă ca și pana acum.
Fiecare suntem diferite in felul nostru…cred ca pe mine m-a ajutat mult și faptul ca sarcina era foarte mică.
Multă sănătate si putere va doresc !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  • Avortul medicamentos la domiciliu după 12 săptămâni: o opțiune sigură și eficientă
  •