Experienta mea cu avort medicamentos(nu recomand)

03-04-2021
Sam85
Nu este medic/terapeut
Sam85
Buna fetelor. Pe scurt am avut o sarcina oprita din evolutie, mi s a recomandat avort medicamentos acasa nesupravegheata dar am urmat instructiile medicului cu desavarsire. Mi s a spus ca o sa am ceva dureri..dupa care sa revin la control dupa 2 saptamini. Inainte sa iau prima pastila, bineinteles ca am citit anumite postari de aici asa ca m am armat si eu cu absorbante si pastile ca nah..am zis cine stie..sa fie acolo. Multe au povestit ca nu a fost dureros. Ei uite ca la mine e super dureros. Durerile au inceput dupa 12 ore de cand am luat prima pastila, am apoape 3 ore jumate de cand am luat si celelatle 4 pastile si durerea nu se mai termina. E oribil! Chiuretaj pe viu!am luat azi noapte un nurofen forte, azi dim cand am luat si cele 4 am mai luat iar unh nurofen, si acum dupa 3 ore am mai luat un nospa. Durerile sunt insupartabile, plus sangerari nu recomand! Nu sunt ca si dureile de menstruatie, astea sunt dureri de nastere cu contractii! Da nah..stiti cum e, fiecare cu organismul lui..
1 comentarii
0
03-03-2022, ora 17:29
RamEle
Nu este medic/terapeut
RamEle
Buna, fetelor!

Identic
Nu recomand
Sarcina oprită in evoluție la 6 saptamani.Prima tableta administrata la cabinet.Dureri au apărut la 24 de ore, dar cu un calmant, m-am liniștit.La 36 de ore(ieri dimineața) mi-am introdus in vagin cele 4 ovule.Contracțiile au început la o jumătate de ora după administrare.Au urmat ore de chin, dureri ca și la naștere, nicidecum dureri menstruale.Am expulzat in jurul orei 18:00 sac gestațional și alte cheaguri mari.Am adormit cu greu la ora 23:00 și încă aveam dureri.Alternativ am luat nurofen și algocalmin.Astăzi m-am trezit binișor, slăbită, dar bine.Durerile au apărut din nou in jurul prânzului, am mai eliminat niște cheaguri de sânge…Traumatizant
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  • Avortul medicamentos la domiciliu după 12 săptămâni: o opțiune sigură și eficientă
  • Cercetările susțin avortul foarte timpuriu pentru femeile care doresc oprirea sarcinii
  •