Avort Medicamentos
Buna tuturor. Vreau sa împart cu voi experiențele mele cu avortul medicamentos. Am avut parte de 2 ori. Prima experiența a mai chinuitoare și mult mai complicata. Sarcina avea in jur de 6 sapt. Ei însă nu am putut o elimina și am ajuns la urgente dar fără a fi chiuretata. A doua experiența a fost necesară deoarece sarcina nu era bine prinsă. Am avut 6 sapt și 5 zile când am început sa iau pastilele. După ce am luat Medabon la 3 ore exact cum scrie pe prospect a început sângerarea și eliminarea sarcinii. Am continuat sa am sângerări zilele următoare și mici dureri de uter gen menstruale care au trecut cu un calmant. Azi am fost la control și sarcina a fost eliminată cu succes. Recunosc am avut puțin de frica ținând cont de prima experiența dar acum a fost totul bine. Recomand acest tip de avort tuturor celor care au nevoie.
5 comentarii
Buna ! Cum îți dai seama că elimini sarcina ? Eu, in urma pastilelor luate în urma cu 3 zile, am sângerări, cheaguri, dureri că de menstruație, dar nu am observat sa se elimine ceva alb (reprezentand sacul)...
Sacul poate fi distrus din cauza medicamentului și sa nu îți dai seama și sa ai eliminări de cheaguri mai mari. Eu așa am avut.
Hai că m.am mai liniștit. Și controlul se face după ce trec sângerările de tot ?
Controlul l am făcut azi la 10 zile după avort :) Încă sangerez ușor pana se va Închide colul uterin … Așa eram și eu super stresată :( Dar a fost atât de ușor de data asta :)
Buna și eu am in acest moment o experiență cu medabon îmi este foarte frica și foarte teama azi dimineață am luat prima pastila și mâine seară iau pilulele vaginale, acolo îmi este frica tare, că citit cam fiecare comentariu in parte și mă îngrozesc maxim, eu am și emetofobie de a vomitat, și intru in panica, toate lucrurile astea duc și la o depresie, dar cu ajutorul lui Dumnezeu mă întăresc, că nu am încotro ce sa fac !până acum am avut o ușoară amețeală și pe seara mi a fost rău o durere de cap puternica și am luat un ibuprofen care mai rău mi a făcut !!!dar o sa mi treacă
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5mifepristona - sfaturi/sugestii
- 14Problema la avortul medicamentos - cine a mai patit asa ceva scrieti-mi!!!
- 1Avort medicamentos
- 5Avort medicamentos
- 0Sarcina cu sac fara embrion/ avort medicamentos
- 11Palpitatii, dureri de mana stanga si amorteli
- 12Experiența mea cu avortul medicamentos
- 7Avort medicamentos medabon
- 0Durere de sânul stâng după avortul medicamentos
- 4Menstruatie întârziată după avort
- 6Avort medicamentos-Medabon
- 0Experienta mea cu avortul medicamentos
- 0Experienta mea cu Medabon
- 0Medabon
- 0Medabon
- 0Avort medicamentos.
- 2Avort medicamentos Medabon
- 6Experienta mea cu avortul medicamentos
- 0Avort medicamentos
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos avortul medicamentos cu mifepriston si misoprostol medabon
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: