carie intre masele
dupa cateva sedinte la medicul stomatolog mi s-au plombat doua masele vecine, dar intre ele a ramas carie. cand i-am spus doamnei doctor mi-a raspuns ca nu e grava caria si poate ramane asa, insa daca vreau neaparat poate sa rezolve si acea carie. Ce ma deranjeaza mai rau e faptul ca dupa alte cateva sedinte s-a intamplat acelasi lucru cu alte doua masele dar cu o carie mult mai profunda.Intrebarea mea este.o carie (oricat de mica ar fi) nu se agraveaza in timp? nu pot sa imi explic decat doua variante:1.nu poate rezolva acele carii. 2. sa intervina de doua ori pe un dinte si bineinteles sa imi ia banii de doua ori
3 comentarii
Nici o carie nu ar trebui sa ramana nerezolvata. Insistati sa o rezolvati. Intr-adevar cariile evolueaza in timp, unele mai repede decat altele (mai repede daca sunteti tanar)
O zi buna!
O zi buna!
problema este ca odata cu aceste probleme mi-am cam pierdut increderea in acest doctor.Regret ca asta s-a intamplat cam tarziu ( dupa foarte multe sedinte la dansa), dar nici sa apelez la "n" doctori nu as vrea
Buna ziua,
Chiar daca ati avut o experienta neplacuta nu trebuie sa renuntati. Sanatatea dintilor dvs este foarte importanta.
Faceti o radiografie la dintii respectivi si cautati un alt medic stomatolog. Cu siguranta veti gasi.
Multa sanatate.
Chiar daca ati avut o experienta neplacuta nu trebuie sa renuntati. Sanatatea dintilor dvs este foarte importanta.
Faceti o radiografie la dintii respectivi si cautati un alt medic stomatolog. Cu siguranta veti gasi.
Multa sanatate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Prima data cand mi se intampla: maxilar umflat si dureros
- 3Situatie cronicizata
- 1Sinuzita maxilara
- 3am o carie intre 2 masele de mult timp
- 2multe carii
- 2Carie masea de minte
- 1Consumul regulat de iaurt protejează dinţii copiilor de carii
- 5Scuipat cu sange !
- 4Infectie masea
- 1Canin cariat. foarte dureros. normal ca in perioada sarbatorilor doare:(
- 9Infectie dentara ce impiedica inchiderea canalelor la doi dinti dupa extragerea nervului
- 11Umflatura sub falca
- 1Se mai poate caria o masea dupa ce a fost tratata si aplicata coronita dentara?
- 2Carie care mi a spart dintele !!! Ajutor !!!
- 1Masea putrezita
- 2umflatura gingie desupra incisivului
- 4Masea cariata
- 4Măsea plombată cariată
- 2Măsea dureroasa
Mai multe informații despre: Cariile dentare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: