cand am picat jos mi s-a rupt pe jumatate un dinte din fata
ieri am fost sa-mi fac pierce in buric iar knd am ajuns akolo m-a anesteziat iar dupa anestezie am lesinat din cauza k mi'e cam frica de ace si am lipsa de calciu si nu apucasem sa mananc. knd ma picat jos mi sa rupt un dinte din fata jumatate, iar akum aimi pare f rau k s a intamplat aja findca nu am avut probleme k dantura dar acel dinte era putin cariat si de aia sa rupt. Ce pot face akuma, ce ma sfatuiti k ar fi mai bine, as vrea sa mi'l imbrace in portelan, oare nu se vede diferenta dintre ceilalti, astazi am fost si mi sa zis k trebuie omorat nervu si apoi restu. va multumesc alexandra
5 comentarii
dupa tratamentul de canal se poate face o coroana integral ceramica, care nu contine metal deloc. calitatile estetice sunt foarte bune. dintele poate sa arate identic cu cel de langa el, fara ca cineva sa-si dea seama ca este pus. conditia este ca tehnicianul sa fie foarte bun, iar medicul sa fie de asemenea bun, sa mai fi facut, cu succes, lucrari care presupun o estetica ridicata. alege-ti cu atentie cabinetul si medicul la care mergi si, daca vrei un rezultat de la excelent in sus, nu face compromisuri financiare.
bafta!
bafta!
am uitat sa specific e dintele din fata sus iar cum am avut carie intre astia 2 este putin rupt si cel de langa . c'am cat timp am dura pana o sa fiu in regula k dantura mea?
as zice maxim 2 saptamani. oricum. in tot acest timp obligatoriu vei avea o coroana provizorie. deci poti sta linistita... nu vei sta " fara dinte in fata".
dar cu reconstruirea dintelui prin fotopolimerizare ca am inteles k ar mai fi o metoda sau mi'l va pili normal pana se face mic si'mi va scoate nervul ?
Reconstituirea cu material foto se poate face daca exista suficient tesut dentar de sustinere, dar oricum nu va iesi perfect estetic mai ales daca se scoate nervul (un dinte cu nervul scos isi modifica culoarea in timp).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9cred ca este o problema de natura stomatologica
- 8mi se cariaza dintii foarte repede
- 9infectie la masea
- 3Carie dentara - coroana solutie?
- 2multe carii
- 7Dinte ciobit
- 3dinte lapte rupt
- 1Masea rupta pana la gingie
- 1Carie incisiv
- 7Dinte cariat se mai poate "salva" ?
- 1Dinte cariat