Infectie la o masea -posibil tratament fara antibiotice?
Buna ziua!
Am o problema de cateva zile cu maselele cariate.Una dintre ele are un inceput de abces( gingia este tumefiata), celelalte este clar ca nu pot fi salvate si trebuie extrase.Problema s-ar rezolva la stomatolog numai ca sunt alergic la antibiotice gen oxacilina si amoxicilina(probabil si la alte antibiotice) Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez pentru ca deja ma doare si capul destul de tare ! Multumesc anticipat!
Am o problema de cateva zile cu maselele cariate.Una dintre ele are un inceput de abces( gingia este tumefiata), celelalte este clar ca nu pot fi salvate si trebuie extrase.Problema s-ar rezolva la stomatolog numai ca sunt alergic la antibiotice gen oxacilina si amoxicilina(probabil si la alte antibiotice) Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez pentru ca deja ma doare si capul destul de tare ! Multumesc anticipat!
3 comentarii
DA, problema s-ar rezolva DOAR la stomatolog...ce ai cu antibioticele???..iti va trata cariile si...?!? vei fi bine. sanatate...poate doar daca Nu mergi la stomatolog, vei ajunge sa faci tratament cu antibiotice...
in primul rand trebuie facut un consult stomatologic. daca in cursul tratamentului, medicul va considera ca este nevoie si de tratament cu antibiotice, exista alternative la amoxicilina ( si la celelalte antibiotice din grupa penicilinelor), adica antibiotice care au acelasi efect dar care fac parte din alte grupe si se dau in special pacientilor cu alergii la peniciline.
Multumesc pt raspunsuri! Voi merge la stomatolog!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25Toti dintii mi se cariaza la radacina
- 4Extractie dentara
- 3infectie dinte
- 6Am probleme foarte mari cu dantura si cu dintii in general
- 9poate fi cancer?
- 5cand am picat jos mi s-a rupt pe jumatate un dinte din fata
- 3extractie infectie
- 4Pulpa Inflamata Molar
- 3durere de dinti dupa drenaj dentar
- 1tratare masea dureri de cap
- 0infectie dentara
- 3Durere de masea, posibil infectie.
- 7Ganglion inflamat (polipi+sinuzita+carii)
- 1Posibila infectie la masea
- 3puroi lângă meseaua cu coroana
- 2masele cariate si masea de minte
- 1Ajutati-Ma - infectie dentara
- 1Buna seara, am un abces ce ma deranjeaza
- 5Infecţie postextracţională
Mai multe informații despre: Cariile dentare infectia dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: