polip sau tumora?

18-06-2009
marggo
Nu este medic/terapeut
marggo
Buna ziua! In urma cu ceva timp mi s-a cariat o masea, iar infectia imi iesea prin gingie, ca un mic saculet de puroi.Il spargeam, dupa care durerea trecea.Dupa oarecare perioada se refacea saculetul de puroi si il spargeam din nou.Apoi a fost o perioada in care nu am mai avut probleme, dar in locul unde fusese saculetul cu puroi, din gingie mi-a iesit ceva ca un polip, ca o carne crescuta pe gingie care crestea cateodata, iar apoi dadea inapoi.Acum cateva zile a aparut din nou si a inceput sa creasca in volum.Nu ma doare si are o culoare rosiateca-vinetie, iar forma este a unui polip crescut din gingie.As dori sa imi spuneti ce poate fi asta si cum se trateaza.Va multumesc!
3 comentarii
0
18-06-2009, ora 19:39
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Se trateaza dintele...poate chiar extractie.Sincer, nu stiu de ce, dar in tara noastra pacientii se trezesc de cele mai multe ori sa vina la medic in stari avansate."daca nu ma doare.lasa ca mai pot sa stau.."
0
05-08-2012, ora 16:17
annyaa
Nu este medic/terapeut
annyaa
azi am sesizat ca am o bucatica de carne, dar asemanatoare ca gingia, langa gingie, forma lunguiata(aproape de coltul gurii).pentru ca azi am sesizat, nu stiu daca mai creste de la o zi la alta sau doar ramane la dimensiunea aceasta...sau poate imi va disparea.as vrea sa stiu ce ar putea fii, de ce s-a produs aceasta..imi amintesc ca la gingia respectiva am avut infectie, inainte sa imi creasca acea bucatica de carne.
0
09-08-2012, ora 15:37
marina79a
Nu este medic/terapeut
marina79a
Buna..ma confrunt cu aceiasi problema ca si Marggo..si cam aceiasi intrebare am si eu..ce pot sa fac ca sa tratez problema..??..pt ca nimeni nu iti extrage masele..daca ai infectie..am facut tratament cu antibiotice, rezultatul?? Zero...acum am trecut pe spalaturi cu marul lupului..sper sa dea rezultate ca sa pot merge sa extrag maseaua..ori exista si alta varianta, cum ar fi, interventie chirurgicala, am mai trecut prin asa ceva acum 7 ani, motivul a fost 2 colti de molar ramasi acolo..in urma unui extras de un anume stomatolog..am sta 2 ani cu ei acolo si erau foarte deranjanti..nu as vrea sa mai trec iar prin aceasta etapa.astept cu nerabdare sfatul dmv..Va multumesc..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cariile de biberon
  • Respirația pe gură în timpul somnului ar putea crește riscul apariției cariilor dentare
  • Nanoparticulele pot ajuta la spargerea plăcii bacteriene și la prevenirea cariilor
  • Cariile de colet
  • Tehnica imagistică ce permite depistarea precoce a cariilor dentare
  • Vaccinul pentru prevenirea cariilor dentare
  • Pasta de dinți cu peptide pentru reducerea cariilor
  • O peptidă bioactivă poate ajuta la tratarea cariilor dentare
  • Ce sunt aftele bucale și cum să le tratezi
  •