Carie masea
Buna ziua! Am fost la un consult stomatologic, iar domnul doctor mi-a sugerat sa fac si o radiografie panoramica a dintilor. Dupa ce a vizualizat radiografia, mi-a spus ca dintele este destul de afectat, ca este o carie adanca si posibil sa fie nevoie chiar de un pivot. Eu nu am nicio simptoma, nu ma doare dintele si nici la rece sau la cald si nu sunt sigura de hotararea domnului doctor privind aplicarea unui pivot. Va multumesc, zi frumoasa in continuare!
3 comentarii
Buna ziua! Faptul ca nu va doare la stimuli poate insemna fie ca nervul este scos, fie ca nervul este mort si atunci atunci inainte de orice, trebuie facut tratamentul pe canal. In privinta pivotului, acesta e necesar cand peretii dintelui nu sunt suficient de rezistenti pentru a sustine plomba.
Eu va incurajez sa adresati intrebari medicului dvs si cu cu siguranta va va lamuri cu privire la toate nedumeririle.
O zi buna!
Eu va incurajez sa adresati intrebari medicului dvs si cu cu siguranta va va lamuri cu privire la toate nedumeririle.
O zi buna!
Nu am nicio interventie la niciun dinte/masea, deci nu se pune problema ca nervul sa fie scos. Va pot trimite pe e-mail (aici pe forum am observat ca nu imi permite sa atasez fotografia in comentarii) radiografia sa o vedeti si dumneavoastra, sa mai am si eu o alta parere avizata?Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Pulpita, masea cariata de mult timp si frica de stomatolog
- 1Sinuzita maxilara
- 3am o carie intre 2 masele de mult timp
- 6Am probleme foarte mari cu dantura si cu dintii in general
- 3Carie dentara - coroana solutie?
- 3dinti din fata mancati de carie
- 5cand am picat jos mi s-a rupt pe jumatate un dinte din fata
- 5Scuipat cu sange !
- 3problema masea
- 3masea netratata de mult timp :(
- 1Partea stanga umflata.