intre pompa vid si pastila.. marirea penisului
am penisul cam mic 12 cm in erectie :|:|. vreau sa va intreb, ce metoda ar fii mai buna: pompa pentru marire sau pastilele. vreau sa iau macar 2-3 cm. multumesc anticipat
4 comentarii
Ia-ti un abonament la o sala de gimnastica si fa exercitii de intarire a musculaturii abdomino-perineale.Ia-ti carti de specialitate [ sexologie ]si studiaza pozitiile indicate unui penis scurt.Nu are rost sa tragi de sarmanul penis, sa-l umfli cu fel de fel de metode, sa tragi de el sau sa incerci chimic marirea de dimensiune, ca-ti poti face rau pe timp lung.Numai bine!
dar cremele pentru marire a penisului? am auzit ca sunt eficiente, si sunt si ieftine?
Cred ca mai degraba ai intra intr-un sex-shop, acolo te vor lamuri mai bine.Nu prea cred ca sunt asa de ieftine. Ai grija!
din start gandesti gresit.important e cum il folosesti.mai degraba fa exercitii care sa te ajute sa ejaculezi cat mai greu, penisul sa-ti ramana cat mai mult timp in erectie.femeile pot fi satisfacute si cu obiecte de mici dimensiuni, degete, vibratoare, limba, toate astea folosite 45-60 minute cum trebuie... ajuta-te timpul actului sexual si de alte metode de excitare, linge, suge, baga-ti degetele pe unde vrea, etc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23Penis mic sau nu?
- 1Penis prea mic
- 3Penis mic
- 2care este marimea 'normala' a penisului?
- 96penis mic... am nevoie de un sfat... Help me please!!!
- 5dimensiunea penisului-cine este de vina?
- 37Am 35 ani si un penis de 12 cm in erectie
- 3Marimea penisului, la 14 ani
- 314 ani si doresc un raspuns daca se poate
- 0pana la ce varsta creste penisul.. ??
- 3Marimea penisului!
- 16Un penis subtire?
- 4Penis prea mic sau ok?
- 1Pot provoca orgasm cu penisul de 10 cm?
- 1penis mic 12 cm circumferinta 10, 5 prezervativ prea mare!
- 1Cati centimetri trebuie sa aiba un penis pentru a provoca orgasm partenerei?
- 1Penisul
- 0am penisul prea mic si nu stiu cum il pot mari
- 315, 5 cm sunt suficienți?
Mai multe informații despre: penisul mic marimea penisului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: