Penis prea mic
am si eo 16 ani jumate si un penis de 13, 5 si este prea subtire !! parerea mea latime de 1 deget prieteni mei au un penis prea mare chiar toti si mai gros si mai mare si mie rusine sa ma expun in public ( ex dush ] cu prieteni mei ce sa fac? la ce medic sa ma duc sau e bine?
4 comentarii
As dori sa mi se raspunda pentru ca am mai facut post si nu mia raspuns nimenea.
addytza lucrurile sunt simple pt tine, la 16 ani esti tanar si organismul este in plina schimbare, asa ca in cazul in care chiar ai o problema se poate intervenii medical influentand dezvoltarea organului sexual
pentru asta trebuie sa te prezinti la un cabinet medical ; unde anume nu-ti pot raspunde da sper sa primesti raspunsuri in continuare. bafta !
pentru asta trebuie sa te prezinti la un cabinet medical ; unde anume nu-ti pot raspunde da sper sa primesti raspunsuri in continuare. bafta !
addytza aceasi problema o am si eu, da-mi un id sa vorbim.Sau mai bine daca vrei iti trimit eu id-ul meu intr-un mesaj privat.
adytza si adydas cind am fost de ani vostri am fost si eu la fel am avut aceasi problema stati linistiti toate la timpul lor pentru o crestere fortata trebuie sa va masati penisul zilnic puternic de la radacina spre virf veti vedea in citeva luni rezultate semnificative
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Penis mic..boala..sau ce?
- 6Penis mic sau nu?
- 110Penis prea mic
- 70probleme cu penisul
- 3testicolul stang este lasat in jos... penis mic
- 11Nu mi-a crescut penisul
- 30Nu mi-a crescut penisul
- 40Nu - se rupe ata - HELP!
- 15ajutati-ma doar 12-13 centimetri. :((( pls
- 7Am 14 ani si penisul de 12-13 cm
- 4intre pompa vid si pastila.. marirea penisului