ajutati-ma doar 12-13 centimetri. :((( pls
Salut tuturor.Ce sa ma fac penisul meu are decat 12-13 centimetri cand este " tare" :(. Exista vreo solutie pentru al mari??? Prietena mea cate odata imi zice ca nu simte mai nimica. ce ma fac???????????Este vreo metoda sa il maresc????
ajutati-ma va rog.
ajutati-ma va rog.
15 comentarii
pai nu conteaza marimea atata timp cat stii ce sa faci cu el.
sunt pastile (cam costisitoare ce-i drept) dar am auzit k dau rezultate. cauta pe google k gasesti o gramada de lucruri interesante
sunt pastile (cam costisitoare ce-i drept) dar am auzit k dau rezultate. cauta pe google k gasesti o gramada de lucruri interesante
si eu zic la fel, nu marimea conteaza, nu este chiar asa mic.
Cam dureros ce a spus "prietena" ta.Daca a spus ca nu simte mai nimic, poate are ea o problema, nu tu.
Cred ca problema ta nu de marimea organului tau sexual ci faptul ca prietena iti zice cateodata ca nu mai simte nimic si ai impresia ca din ta. Problema barbatilor in general este ca se simt in al noualea cer atunci cand satisfac o femeie.
Este, sau ma insel ?
Este, sau ma insel ?
Am mancat un cuvant dar nu cred ca ma taxeaza Florinelu!
da pe prietena mea o cam doare cate o data.cei drept are si o problema. poate sunt putin speriat de faptul ca nu ajunge la orgasm.voi ce ziceti????
;))))))))))))))))))) Marimea penisului nu trebuie neaparat sa fie un obstacol!!
andrei85, daca zici ca prietena ta are niste dureri, daca tot va jucati de-a mama si de-a tata, ia-o de mana si mergi cu ea la un medic ginecolog!!
Ia uite Florynel31 pe unde isi face veacul ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Alisuk sper sa nu se infiga si la tine ca la arena ;)))))))))))))))))))))
Pupicei arena si Alisuk
andrei85, daca zici ca prietena ta are niste dureri, daca tot va jucati de-a mama si de-a tata, ia-o de mana si mergi cu ea la un medic ginecolog!!
Ia uite Florynel31 pe unde isi face veacul ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Alisuk sper sa nu se infiga si la tine ca la arena ;)))))))))))))))))))))
Pupicei arena si Alisuk
am fost la o doctora, ia dat un tratament iar dupa o luna a avut din nou probleme, cred ca trebuie sa merg cu ea la alt doctor
Mai bine mergi la alt medic cu ea, lipsa orgasmului nu este neaparat din cauza marimii penisului.
pupicei fetelor
pupicei fetelor
acum daq vreti o parere sincera vo spun.e o prostie ca marimea nu conteaza vreti sa spuneti ca unu care o are de 12-13 cm satisface ca unu de 17-18?va rog marimea nu conteaza cand de exemplu cineva o are de 17 cm si altcineva de 20 cm atunci nu prea e diferenta.bn inteles aud pe uni ca spun ca trb sa sti ce sa faci cu el.da adevarat trb experienta da marimea conteaza, nu e decisiva da conteaza.da simtitiva bine in pielea voastra.si cei care spun ca marimea nu conteaza o au de 20-22.deci.
CEi care au spus ca nu marimea conteaza au fost fete deci.ar trebui sa intelegi asta ca doar nu de proaste sustinem acest aspect
cand o sa te faci mai mare o sa tio maresti putin si gata ! tiai rezolvat si problema ta psihica si pe a partenerei tale (ca sa te simta) !
sti ! poate fi si din cauza prietenei tale ! spunanduti asta iti afecteaza mintea ! cea ce ar putea duce la ne incredere ! dar daca nu este asa auzisem de o metoda traditionala cam patetica intereseazate si u si inca ceva cati ani ai
Salutare tuturor care mai sunt aici în 2020, vin și eu cu o problema care nu imi da pace de ani buni legat de penis de mărimea lui am.o varsta de 30 de ani stiu ca e foarte greu sa.mqi pot rezolva ceva pentru al mari speranta moare ultima :) ce îmi recomandați pentru al mari are 12cm de toti în stare de erecție ma simt foarte prost :| poate aveți vreo varianta pompe suplimente etc..mulțumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Penis mic sau nu?
- 3marire penis
- 70probleme cu penisul
- 2Penis mic :(
- 4Ma macina un lucru..Oare are penisul prea mic?
- 4intre pompa vid si pastila.. marirea penisului
- 15Un penis mic !!! HELP
- 16Problema marime penis
- 37Am 35 ani si un penis de 12 cm in erectie
- 3sunt mai gras, am penisul mic si acest lucru ma complexeaza enorm
- 14Penisul si altele
- 1xtrasize pt marirea penisului are efecte secundare?
- 2Marirea penisului? Este adevarat ?!
- 2Penis exagerat de min
- 0Problema dimensiune mica penis
- 0Penisul meu este prea mic pentru varsta mea.
- 2Penis subțire
- 3La copilul meu nu i se dezvoltă peninsul deloc
Mai multe informații despre: Marirea penisului penisul mic
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: