Penisul meu este mic si nu reușesc sa fac sex decât 2-3 minute
Buna ziua am 28 de ani, penisul meu este foarte mic si cand vreau sa fac sex cu soția nu reușesc sa fac mai mult de 2-3 minute, ce as putea face in acest sens
2 comentarii
Buna ziua.as dori sa stiu cam ce problema as putea avea.penisul meu cam de vreo 6 luni nu se mai scoala deloc, iar cand se scoala este moale si nu ajunge la erectie deloc.mentionez ca sunt sofer pe tir, si stau mult an fund pe scaun.poate fi asta vreo cauza.ce ar trebui sa fac.am 37 ani, pana acum 2 ani toate bune.dearunci cand vreau sa fac sex, nimik.sau deabia se scoala, si cand sami penetrez partenera e fleasca.Multumesc de un eventual raspuns.
Buna seara,
Raspunsul este valabil pentru ambele postari: mergeti la un control medical la un medic urolog/sexolog si vedeti daca exista probleme medicale. De acolo mai departe veti afla ce puteti face, ce solutii exista.
Raspunsul este valabil pentru ambele postari: mergeti la un control medical la un medic urolog/sexolog si vedeti daca exista probleme medicale. De acolo mai departe veti afla ce puteti face, ce solutii exista.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2erectie slaba uneori si ejaculare prematura
- 1lungime penis
- 1Penis prea mic
- 4dupa prima ejaculare mi se inmoaie...
- 4cand vine momentul propriu zis sa facem sex eu ejaculez foarte repede...
- 0dc ejaculez repede
- 5Sa-mi continui viata sexuala?
- 0ejacularea precoce
- 8cum pot vindeca ejacularea precoce?
- 0Ejaculare Precoce Sperma Putina.Sfaturi pareri
- 5Ejaculare precoce
- 3Dimensiune penis
- 1Ce lungime, circumferinta trebuie sa aibe penisul pentru a îmi provoca orgasm?
- 11Penis mic
- 2Penis mic?
- 1Penisul
- 7Penis grosime.
- 7Penis mic
- 113 ani 18 cm mărimea penisului
- 0Penisul meu este prea mic pentru varsta mea.
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce penisul mic marimea penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: