Probleme penis?
Salut
am si eu niste probleme si cred ca doar voi ma puteti ajuta:
-prima ar fi ca am 19 ani si cred ca am penisul prea mic. nu stiu daca doar mi se pare dar ideea e ca sunt si cam gras si inainte de penis cred ca am mai multa grasime si poate nu imi pot da seama. cam care ar fi dimensiunea normala sau ceva? din ce reusesc sa imi dau seama ar fi cam 11 sau 12cm in mod erect iar altfel are o dimensiune extrem de mica
-ceea ce am mai observat e ca scrotul nu sta la aceeasi dimensiune (unul este mai jos si unul mai sus) si totodata imi este greu sa imi decalotez penisul si are si aspect de piele foarte cruda
sper ca mam exprimat bine si nu m am facut de ras
am 1 90 metrii si 112kg ca si greutate
ce ar fi de facut? sau ce as putea sa am?
am si eu niste probleme si cred ca doar voi ma puteti ajuta:
-prima ar fi ca am 19 ani si cred ca am penisul prea mic. nu stiu daca doar mi se pare dar ideea e ca sunt si cam gras si inainte de penis cred ca am mai multa grasime si poate nu imi pot da seama. cam care ar fi dimensiunea normala sau ceva? din ce reusesc sa imi dau seama ar fi cam 11 sau 12cm in mod erect iar altfel are o dimensiune extrem de mica
-ceea ce am mai observat e ca scrotul nu sta la aceeasi dimensiune (unul este mai jos si unul mai sus) si totodata imi este greu sa imi decalotez penisul si are si aspect de piele foarte cruda
sper ca mam exprimat bine si nu m am facut de ras
am 1 90 metrii si 112kg ca si greutate
ce ar fi de facut? sau ce as putea sa am?
4 comentarii
Bună ziua! Intra pe -----* aici găsești un studiu despre mărimea penisului.
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
In locul tău aș fi interesat mai mult de greutate decât de lungimea penisului.
Salut, am si eu o intrebare si in acelasi timp o problema., Sunt casatorit de 1 an si 3 luni, la inceput a fost totul bine si frumos dar pe timp ce trece vad ca am o problemă cand vreau sa fac dragoste cu sotia mea nu mi se mai scoala imi sta numai culcata, nu stiu ce sa ma fac vad in ochii soţiei dezamagirea si imi vina sa intru in pământ, va rog ajutati-ma ce sa fac cum sa procedez
Sper ca m-am exprimat corect, apropo am doar 21 de ani si vreau sa pot sa revin la normal sa fie din nou bine va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Penis prea relaxat?
- 8curbare penis
- 3am observat ca mi-au crescut fire de par pe penis
- 5Ieri dimineata m-am trezit cu o umflatura mica la baza penisului, de culoare maro spre vanat
- 10Penis - Mancarime si secretie vascoasa
- 6mi-au aparut niste chestii pe penis si pe limba... hiv!?
- 6Implant bilute pe penis
- 8niste pete ciudate
- 4intre pompa vid si pastila.. marirea penisului
- 4Nu sunt multumit de marimea penisului meu
- 8O mica mare problema.. nu stiu?
- 3Marimea penisului!
- 0alunele pe penis???
- 3Micsorare penis
- 2Belirea penisului il mareste ?
- 2Marimea testiculelor + poze
- 1Piele penis uscata
- 2penis mai gros