Penis subțire
Salut
Am 17 ani si am un penis foarte subțire. Am 4 centimetri circumferința și 15-16 cm lungime, astea în stare erectila.
Comparabil cu ce vad peste tot, chiar si aici pe forum vad ca am o circumferința foarte mica.
Pentru femei: Ce parere ati avea daca ati da de un astfel de prieten? E de ajuns?
Nu am făcut sex niciodată si trebuie sa vina curând prietena pe la mine, care vrea sa isi inceapa viata sexuala, de asemenea, dar la circumferința asta nici nu știu ce mărime de prezervativ ar trebui sa iau...
Vreau sa știu doar cat de mult influențează grosimea si daca exista vreo metoda pentru a îngrosa penisul(exerciții, operatii etc).
Mi-a fost destul de greu sa scriu toate astea, increderea mea e 0...
OFFTopic: Unde scrie marimea prezervativelor DUREX? Nu vad nimic scris pe cutii...
Am 17 ani si am un penis foarte subțire. Am 4 centimetri circumferința și 15-16 cm lungime, astea în stare erectila.
Comparabil cu ce vad peste tot, chiar si aici pe forum vad ca am o circumferința foarte mica.
Pentru femei: Ce parere ati avea daca ati da de un astfel de prieten? E de ajuns?
Nu am făcut sex niciodată si trebuie sa vina curând prietena pe la mine, care vrea sa isi inceapa viata sexuala, de asemenea, dar la circumferința asta nici nu știu ce mărime de prezervativ ar trebui sa iau...
Vreau sa știu doar cat de mult influențează grosimea si daca exista vreo metoda pentru a îngrosa penisul(exerciții, operatii etc).
Mi-a fost destul de greu sa scriu toate astea, increderea mea e 0...
OFFTopic: Unde scrie marimea prezervativelor DUREX? Nu vad nimic scris pe cutii...
2 comentarii
------------*
incearca una si daca nu cade de pe tine atunci totul e ok :)
(*modificat de admin)
incearca una si daca nu cade de pe tine atunci totul e ok :)
(*modificat de admin)
Faceți un consult urologic mergeți la un consult psihologic și apoi vedeți dacă sunt pribleme
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Penis mic..boala..sau ce?
- 6Penis mic sau nu?
- 6Penis prea mic
- 96penis mic... am nevoie de un sfat... Help me please!!!
- 5ce boala am?
- 11ce e de facut? ajutati-ma, va rog am o problema mare de tot!
- 27Am probleme cu penisul! Va rog - sfaturile unor doctori!
- 15ajutati-ma doar 12-13 centimetri. :((( pls
- 3Penis foarte mic 5 cm si in stare de erectie 10 cm maxim
- 4Probleme penis (14 ani, sex masculin, virgin). Ajutati-ma!
- 14Penis mic si fara erectie(help)
- 0Penis mic
- 14sunt virgin!
- 1penis mic 12 cm circumferinta 10, 5 prezervativ prea mare!
- 3Dimensiune penis
- 287Penis prea mic. Castrare chimica.
- 1Penisul
- 0Penisul meu este prea mic pentru varsta mea.
- 3La copilul meu nu i se dezvoltă peninsul deloc
Mai multe informații despre: penisul mic
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: