Penis prea mare

08-07-2013
hornetica
Nu este medic/terapeut
hornetica
Am o problema cu sotul care o are prea mare pentru mine, prea lunga mai exact.Eu sunt mai micuta.Am deja rani pe col desi o fac foarte rar (o data pe luna).Am si probleme grave cu rinichii, infectii urinare repetate la fiecare 3 luni la spital.Am incercat cu lubrifiant dar fara succes.O facem numai intr-o pozitie.Mi se pare anormal ca in 2 ani de relatie sa scada raporturile sexuale asa de mult.
Nu exista nici o solutie pentru noi, o jucarie, un inel ceva?Introducerea partiala nu are nici un scop:nu-si da nici el drumul.nici eu.Mi-am pierdut si eu cheful si-l refuz mereu pt ca nu pot schimba pozitiile si sunt mereu in dureri.
Multumesc
8 comentarii
0
08-07-2013, ora 22:08
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Sigur ca pot exista nepotriviri sexuale, cauzate de factori exclusiv fizici. Dar sunt destul de rare, natura facandu-ne sa ne simtitm atrasi de parteneri/partenere cu care sa ne potrivim si sexual. In acest caz nu exista rezolvare concreta, despartirea fiind aproape sigura din cauza frustrarilor permanente.

Pe de alta parte, parerea mea este ca tu ai anumite disfunctii sexuale cauzate de stres emotional si psihic. Si pana nu rezolvi aceste aspecte din trecutul tau, nu vei putea avea o viata de cuplu completa si satisfacatoare. Incearca psihoterapie sa poti rezolva conflicetele neconstientizate si te vei simti mult mai bine. Singura e foarte greu/imposbil sa te vezi mai obiectiv si sa te si ajuti cum ai nevoie.

Intr-o relatie care functioneaza excelent, sexul conteaza 10%, intr-una cu probleme 90%, dar in toate cuplurile sunt afectate semnificativ daca nu exista o comunicare-comuniune tot mai profunda.

Numai bine!
0
09-07-2013, ora 07:54
hornetica
Nu este medic/terapeut
hornetica
Problema e ca sunt atrasa de el..si el de mine dar ma descurajeaza marimea.Nu vreau sa las aia 10% sa ne afecteze relatia.Pana la el nu am avut probleme pentru ca am avut marimi de 10 12 cm.
Daca ma duc la terapie de cuplu ma simt eu bine cu mai putin sex..dar el?
Exista atatea jucarii pt barbatii care o au mica..mansete etc dar pentru cei care o au prea mare nimic?
Am cautat online si sunt multe femei cu aceasi problema dar nici o rezolvare.
0
02-08-2013, ora 11:21
Psiholog Otvos Monika
Psihologie, Brasov
Psiholog Otvos Monika
Terapia de cuplu nu are ca obiectiv in acest caz ca dv. sa va simtiti mai bine cu mai putin sex, ci sa intelegeti si sa aflati daca aceste dureri pe care le resimtiti in timpul contactului au si o cauza psihologica. Si de cele mai multe ori, DA! Este dificil de crezut, insa asa este! Incercati si varianta asta, insa apelati la un psiholog cu specializare in sexologie. Exista psihologi care abordeaza si acest subiect, insa nu toti au pregatire special pentru asa ceva. In situatia dv. este indicata o abordare mai profunda.
0
07-02-2015, ora 15:13
pablomioson
Nu este medic/terapeut
pablomioson
Trebuie sa fie o pozitie in care sa nu deranjeze lungimea lui. Ranile care le aveti s-ar putea sa fie din alta cauza. Un medic ar putea spune mai multe.
0
01-01-2022, ora 19:33
PElizabeth
Nu este medic/terapeut
PElizabeth
Ce inseamna mare in cm?
0
02-01-2022, ora 23:50
scrisulcaterapie
Nu este medic/terapeut
scrisulcaterapie
24
0
03-01-2022, ora 06:46
PElizabeth
Nu este medic/terapeut
PElizabeth
Al tau?
0
09-01-2022, ora 23:40
scrisulcaterapie
Nu este medic/terapeut
scrisulcaterapie
atata are sotu'
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: