penisul meu in stare de erectie este de 13 cm

08-04-2009
Valy04
Nu este medic/terapeut
Valy04
Am o mare nedumerire! Am varsta de 17 ani si penisul meu in stare de erectie este de 13 cm. Credeti ca este normal pentru varsta mea? Trebuie sa consult un doctor?

Astept Raspuns. Va multumesc anticipat.
5 comentarii
0
08-04-2009, ora 18:39
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Este absolut normal si nu-ti face griji in aceasta privinta! Esti un barbat in devenire, fara nicio problema.
0
09-04-2009, ora 12:05
Valy04
Nu este medic/terapeut
Valy04
Sunt intr-un fel complexat de aceasta chestie.. Imi este teama de a nu fi respins de o fata.. sau chiar facut de ras. Cum credeti ca as putea rezolva aceasta chestie?
0
09-04-2009, ora 14:05
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Nu te inteleg. Nu-ti convine ca esti barbat normal?? Uita de toate tampeniile pe care le-ai auzit, sau de filmele la care te-ai uitat, realitatea este alta, o realitate in care esti normal. Dar daca tii musai sa-ti creezi singur complexe.o sa reusesti, ce sa zic. Orice medic iti va spune la fel, poti verifica. Numai Bine!
0
09-04-2009, ora 14:40
Valy04
Nu este medic/terapeut
Valy04
Iti multumesc mult pentru ajutor! Mi s-a luat o piatra de pe inima.
0
13-04-2009, ora 23:09
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Pentru prea putin. Si nu uita, barbatia nu sta numai in penis, ci in atitudine! Succes in toate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mărirea penisului - care metode funcționează, conform studiilor?
  • E penisul meu prea mic? Ce înseamnă un penis ok?
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Trăirile pozitive din adolescență pot influența sănătatea și starea de bine la maturitate
  •