Penis mic
Am 19 ani si sunt virgin.Problema mea este ca penisul meu masoara in stare flasca doar 7 cm iar in erectie 12 cm si in circumferinta 11 cm. Mi se pare ca e cam mic la varsta mea si parca nici testiculele nu sunt dezvoltate cum trebuie(ca marime). Astept pareri dar vreau si parerea unui medic. Multumesc anticipat!
7 comentarii
În Europa, cei mai dotați sunt georgienii (16 cm), belgienii (15, 85 cm), bosniacii (15, 67 cm), ungurii (15, 61 cm) şi bulgarii (15, 02 cm).
Românii se situează mai jos, cu doar 12, 73 cm dimensiunea medie. Cel mai slab dotaţi sunt chinezii (doar 10, 89 cm) şi indienii (10, 24 cm).
Românii se situează mai jos, cu doar 12, 73 cm dimensiunea medie. Cel mai slab dotaţi sunt chinezii (doar 10, 89 cm) şi indienii (10, 24 cm).
Chiar nu conteaza dimensiunea penisului. Foarte mult conteaza intelegerea in cuplu, schimbarea pozitiilor in timpul actului sexual, comunicarea in cuplu si altele.
Nu trebuie să te iei după ce se zice si anume ca nu conteaza. Contează asa ca iti trebuie o partenera mica spre normala.
Va multumesc pentru raspunsuri. Dar aproximativ pana la ce varsta poate sa creasca penisul? Unii zic ca pana pe la 18-19 ani. Dupa 19 ani nu mai poate sa creasca?
Nu cred că românii au penisuri de 13 -14 cm, eu cred că de la 16 la 20 majoritatea eu am 18cm am fost și sunt fidel soției vreau sex zilnic o rog mereu sa ma lase de fiecare dată are orgasm vaginal bine as face mereu e sexi 90/60/90 bună rău oare sunt obsedat sexual ma masturbez sa nu o mai deranjez pe bunaciune ajutați-mă nu umblu după alte fuste soția nu mai poate ajutor
pentru a-ți salva relația si ati mai menaja sotia care nu mai poate poți începe cu un post drastic pana la inviere in timpul caruia sa bei doar ceaiuri si cand o sa simti ca pur si simplu abdomenul ti e gol apleacate in fata si incearca sa ti faci felatie singur. si o sa traiti fericiti pana la adânci bătrâneți!
Intrebarea era daca penisul mai creste dupa varsta de 19-20 ani.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3marimea penisului la 18-19 ani
- 4am 14 cm in erectie si sunt obsedat de marime
- 1ce marime ar trebui sa aiba penisul la varsta de 17 ani?
- 3Este posibil sa o am prea mica? Sau este himenul ei prea elasic?
- 5dimensiunea penisului-cine este de vina?
- 3oare am penisul prea mare?la 18 ani?
- 5Penis enorm, dureri
- 2Pana la ce varsta poate sa creasca penisul!!!!! Si daca e posibil acest lucru!!!!
- 5Penis 20 cm si sex cu probleme
- 8Penis prea mare
- 0Probleme despere penis
- 9Problema erectie si penis mic
- 2Problemă cu mărimea penisului
- 1Penisul
- 1Penisul
- 1Probleme penis
- 1Penisul - mai poate creste pana la varsta de 18 ani?
- 315, 5 cm sunt suficienți?
Mai multe informații despre: marimea penisului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: