Penis 20 cm si sex cu probleme
Penisul meu are aprox 20 cm, dar nu asta e problema, cand fac sex cu prietena mea mi-se plânge ca daca o penetrez cat pot eu de mult simte dureri si cateodata ne oprim din a face sex si asa neplacut e...nu pot sa nu o introduc toata, pt ca unu la mână nu mi dau seama cat o bag pe viteză si doi la mana nu sunt aceleasi placeri.un sfat va rog
5 comentarii
Ba da, problema ta e penisul de aproximativ 20 cm. E normal ca partenera ta sa nu se simta bine in timpul actului sexual. Ca sfat, cauta si tu o partenera pe "masura" ta. E cam greu, dar sper sa gasesti...
Imi pare rau ca esti dezamagit de mitul cu dimensiunea penisului. Mai bine unul mic si jucaus decat unul mare care sa te tintuiasca de pat.
Daca sunt femei de alta parere rog sa ma contrazica!
Imi pare rau ca esti dezamagit de mitul cu dimensiunea penisului. Mai bine unul mic si jucaus decat unul mare care sa te tintuiasca de pat.
Daca sunt femei de alta parere rog sa ma contrazica!
Nu neaparat ca sunt dezamagit de mit, doar faptul ca pana nu de mult nu aveam aceste probleme, si am adoptat o pozitie nouă in care o pot penetra ff bine, ii place si ei iti dai seama sa o simtă toata, si mai ales mie ca e o altfel de senzatie, dar cand vine vorba de pana la capăt apar problemele, oare ce pot face?
As fi curios de parerile femeilor penis mare sau penis mic?
Faza e ca o doare. Am cunoscut un caz indeaproape in care ea a ajuns pana la urma la spital pt k el a "spart" in ea lucruri vitale, ca sa zic asa. Amandoi aveau peste 30 de ani. Deci faza e ca ori iti schimbi partenera, ori nu o mai introduci toata si esti mai atent, in felul asta, o sa o bagi in spital sau cn stie ce alte afectiuni ii mai provoci.
Eu personal nu prefer pe cei cu penis mare, ci pe cei cu penis normal sau eventual mic.
Eu personal nu prefer pe cei cu penis mare, ci pe cei cu penis normal sau eventual mic.
Ceva inel nu exista pt penis, ca sa nu pot penetra in total partenera?:)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11pozitii de sex
- 4care este lungimea normala a penisului corespunzatoare varstei de 14 ani?
- 4frica de sex
- 6spasmofilie si sex
- 4Probleme cu erectia la inceperea actului sexual :(
- 6Dupa sex nu ii este foame si vomita
- 6sa o fac...sau nu?
- 12urgent... de cate ori fac sex cu prietena mea nu mi se rupe...
- 314 ani si doresc un raspuns daca se poate
- 17Virgina sau nu?
- 36Pot avea contact sexual in timpul tratamentului pentru secretie?
- 1pot sa am contact sexual neprotejat chiar si la ultima pastiluta contraceptiva?
- 1pot sa am contact sexual neprotejat si la ultima pastiluta contraceptiva? urgent va rog!!
- 1este ok marimea penisului la varsta mea?
- 287Penis prea mic. Castrare chimica.
- 0Nedezvoltare la 18 ani
- 0Penis lungime
- 2Marime prezervativ
- 1Penisul - mai poate creste pana la varsta de 18 ani?
- 1Am 30 de ani și un penis de 12 cm în erecție.
Mai multe informații despre: Actul sexual propriu-zis marimea penisului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: