Insomnie; Rivotril dupa cateva beri
Buna,
am facut un tratament cu Rivotril impotriva insomniei timp de 2-3 luni, iar dupa ce m-am lasat timp de 2 saptamani incep iarasi insomniile.
Am baut azi dimineata cateva beri, pot sa incep diseara cu 0.5 mg Rivotril sau ar trebui sa astept mai mult timp din cauza alcoolului in sange?
Multumesc
am facut un tratament cu Rivotril impotriva insomniei timp de 2-3 luni, iar dupa ce m-am lasat timp de 2 saptamani incep iarasi insomniile.
Am baut azi dimineata cateva beri, pot sa incep diseara cu 0.5 mg Rivotril sau ar trebui sa astept mai mult timp din cauza alcoolului in sange?
Multumesc
3 comentarii
Buna Victor!Din cate stiu eu berea iese cel mai greu din organism, iese in cam 24 de ore, daca stiu bine, in rest nu iti sugerez sa combini medicatia psihotropa cu alcoolul.Multa sanatate!
Am facut-o pana la urma.
Am luat intai doar 0.25 mg ca sa fie riscul mai mic. Dupa 15 minute am inceput sa ma agit usor fara sa imi creasca tensiunea, dar dupa inca 30 minute mi-a trecut. Dupa inca 15 minute am luat restul de 0.25 mg si am dormit foarte bine.
Am luat intai doar 0.25 mg ca sa fie riscul mai mic. Dupa 15 minute am inceput sa ma agit usor fara sa imi creasca tensiunea, dar dupa inca 30 minute mi-a trecut. Dupa inca 15 minute am luat restul de 0.25 mg si am dormit foarte bine.
Salut, poate si berea ajuta cu ceva, dar eu am facut Gerovital ( fiole ) si, neasteptat ! - m-au intarit cat de cat; cat de putin, si conteaza; uneori acel putin te poate ridica pe linia de plutire cat sa nu te scufunzi;
asta e f important. Voi ati incercat vreodata Gerovital ? Nu e f scump. eu cred ca merita.
O zi buna ! weekwnd placut va doresc ! ( urgenta mea pe linie personala - caci am si la serviciu inca o urgenta de rezolvat - e sa trimit iar plangere si contradovezi - la termen, adica pana luni - in procesul rudei mele, care, inca nu s-a terminat !! s-ar putea sa apara si pe la tv cazul nostru; pt ca se vede treaba ca nu mai exista dreptate si adevar in tara asta. Suntem infasurati in minciuna si am adormit in ea fara sa ne dam seama. Oameni buni, nu va lasati momiti...) Imi cer iertare...dara simt ca asta se intampla la scara mare.dar nici nu luptati orbeste -fara intelepciune - Exista un mod intelept de a lupta... exista
dar pt cel sadit in Adevar -- Lumina nu se va stinge.
Pt ca, chiar si necazul, va lucra spre bine. Romani 8.28
asta e f important. Voi ati incercat vreodata Gerovital ? Nu e f scump. eu cred ca merita.
O zi buna ! weekwnd placut va doresc ! ( urgenta mea pe linie personala - caci am si la serviciu inca o urgenta de rezolvat - e sa trimit iar plangere si contradovezi - la termen, adica pana luni - in procesul rudei mele, care, inca nu s-a terminat !! s-ar putea sa apara si pe la tv cazul nostru; pt ca se vede treaba ca nu mai exista dreptate si adevar in tara asta. Suntem infasurati in minciuna si am adormit in ea fara sa ne dam seama. Oameni buni, nu va lasati momiti...) Imi cer iertare...dara simt ca asta se intampla la scara mare.dar nici nu luptati orbeste -fara intelepciune - Exista un mod intelept de a lupta... exista
dar pt cel sadit in Adevar -- Lumina nu se va stinge.
Pt ca, chiar si necazul, va lucra spre bine. Romani 8.28
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Palpitatii, ameteli, insomnie si multe altele
- 2insomnie, greata
- 1217schizofrenie de patru ani
- 15Insomnie!! Nu mai rezist!
- 16nopti nedormite, va rog ajutor!
- 6sotia mea sufera de anxietate, atacuri de panica.. recomandare psiholog bun in Galati
- 14Insomnie???
- 6dureri de cap aproape zilnic si insomnii
- 17insomnie
- 7ce sa fac ca sa adorm?
- 14AJUTOR!!! Vedenii sau problema a somnului?
- 3Oboseala, transpiratii reci, dureri de spate, insomnie
- 3Intrebare pt un medic psihiatru
- 2Tulburări de somn
- 8Insomnie de o lună
- 1Insomnie
- 3Problema mare in legatura cu somnul, va rog sa ma ajutati!
- 1Extrasistole și insomnii
- 5Anxietate si insomnie
Mai multe informații despre: Insomnia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: