insomnie de 6 luni
Buna ziua!Ma confrunt de aproximativ 6 luni de zile cu o insomnie destul de severa generata de anxietate pt care am facut si tratament.
Am incercat o multime de medicamente printre care: Imovane, Stilnox, Trittico, Seroquel, Zyprexa, Rivotril, Gerodorm, Dormicum, dar fara vreun rezultat promitator.
As vrea sa incerc cu Leponex sau Plegomazin, daca a luat cineva aceste medicamente, il rog sa-mi dea si mie un sfat! Va multumesc.
Am incercat o multime de medicamente printre care: Imovane, Stilnox, Trittico, Seroquel, Zyprexa, Rivotril, Gerodorm, Dormicum, dar fara vreun rezultat promitator.
As vrea sa incerc cu Leponex sau Plegomazin, daca a luat cineva aceste medicamente, il rog sa-mi dea si mie un sfat! Va multumesc.
4 comentarii
A facut cineva tratament cu Seroquel XR 400, si ar putea sa imi spuna si mie ce efecte adverse a vut de la el, sau daca au existat? Multumesc
Nu au existat, cel putin la mine, efecte adverse! Induce o stare de calm, de seninatate, este un bun hipnotic, exact 2 cpr. de 200 mg iau si eu, o vreme am luat chiar 600 mg si stiu ca se poate merge si pana la 800 mg, dar va dati seama ca la o doza de 800 mg, sedarea e intensa. Cum luati acum, 400 mg, in mod normal ar trebui sa va dea un somn bun.
A fost cineva la dna doctor Rodica Nastase, sectia 15 Obregia, si poate sa imi zica si mie cum e ca medic! Multumesc!
Daca da i un google search o sa te convingi ca...parerile sunt impartite...din pacate.
Singurul raspuns e cert e ca trebuie sa incerci si ca rezultatul depinde de sansa, reactia ta la medicatie, mediu si alti n spe factori pana la urma. Cam totul se rezuma aici pe presupuneri si incercari. Iti doresc multa bafta.
Singurul raspuns e cert e ca trebuie sa incerci si ca rezultatul depinde de sansa, reactia ta la medicatie, mediu si alti n spe factori pana la urma. Cam totul se rezuma aici pe presupuneri si incercari. Iti doresc multa bafta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25Insomnie cauzata de dependenta medicamentoasa
- 65Nu pot sa dorm noaptea
- 5mi-a prescris Arketis, am citit ca are efecte adverse: impotenta si scade calitatea spermei
- 11ce boala este aceasta?
- 4va rog ajutor... NU pot sa dorm!
- 0insomnolenta
- 6Am stari de anxietate, n-am chef de nimic, noaptea nu pot sa dorm intotdeauna
- 5Tratament contra insomniei
- 2durere de cap si insomnii
- 4Insomnie si poate axietate
- 4Nu pot dormi noaptea.
- 7cat mai am de trait!
- 2Am insomnie
- 17insomnie
- 5depresie majora
- 3Intrebare pt un medic psihiatru
- 5Insomnie - Ajutor!
- 0Insomnie de mult timp
- 1Insomnie