insomnie = grasime, cum scap de ea?

salut, imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie, dar am nevoie de niste sfaturi
de vreo 5-6 luni am probleme cu insomniile asta insemnand ca (ba dorm 3-4 ore ba 5-6 intre ele ma mai si trezesc etc..) problema este ca am inceput sa ma ingras putin si inainte sa am aceasta problema cu somnul daca ma ingrasam asa din mancare in 2-3 zile dadeam jos numai prin mers pe jos cam toata ziua(plimbare prin malluri parcuri etc) acum am observat ca desi pe cantar slabesc (1-2kg) facand aceleasi efort ca si inainte parca mi-a scazut din masa musculara iar grasimea e tot la fel, ma puteti ajuta cu un sfat ce pot face sa-mi revin la normal? grasimea nu este multa dar ma deranjeaza vreau sa revin la forma mea initiala (precizez ca mananc cam ce mancam si inainte sa am problemele cu insomnia)
de vreo 5-6 luni am probleme cu insomniile asta insemnand ca (ba dorm 3-4 ore ba 5-6 intre ele ma mai si trezesc etc..) problema este ca am inceput sa ma ingras putin si inainte sa am aceasta problema cu somnul daca ma ingrasam asa din mancare in 2-3 zile dadeam jos numai prin mers pe jos cam toata ziua(plimbare prin malluri parcuri etc) acum am observat ca desi pe cantar slabesc (1-2kg) facand aceleasi efort ca si inainte parca mi-a scazut din masa musculara iar grasimea e tot la fel, ma puteti ajuta cu un sfat ce pot face sa-mi revin la normal? grasimea nu este multa dar ma deranjeaza vreau sa revin la forma mea initiala (precizez ca mananc cam ce mancam si inainte sa am problemele cu insomnia)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Palpitatii, ameteli, insomnie si multe altele
- 4Ma pot ingrasa de la anticonceptionale?
- 3dieta de slabire.. am inceput sin nou sa iau in greutate
- 11nu am mai dormit de o sapt. o sa mor. dati-mi un sfat. Unde sa ma duc?
- 10Investigatie EEG, oare suficient?
- 45Iau capsula de slabit de 4 zile si nu pot sa dorm
- 5m-am ingrasat 10 kg.. tiroida?!?
- 4insomnia
- 1Ma ingras daca fac pauza de la Marvelon?
- 0sunt prea slaba!!!
- 7Mancarimi de piele si insomnii
- 3Insomnie; Rivotril dupa cateva beri
- 4Nu pot dormi noaptea.
- 5am 27 ani si 45 kg... ce trebuie sa fac sa ma ingras?
- 0SUBPONDERAL - Am indicele masei corporale de 16.05
- 5depresie majora
- 4Insomnie - nu pot dormi decat 3 ore pe noapte de luni bun
- 6Insomnie cumplita de 1 an de zile
- 6Nu pot dormi - atacuri de panica la intrarea in somn
Mai multe informații despre: Insomnia ingrasarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: