Insomnie? nu pot dormi mai mult de 45 ore pe noapte
Buna ziua, Am 26 de ani si am o problema cu somnul
De 2 luni nu pot sa dom mai mult de 45 ore adunate pe noapte... sunt unele nopti cand dorm 2 ore adunat...
Mentioneaz ca de vreo 5 luni am inceput sa fac sport (sa alerg... eram mai plinuta) iar de 3.5 luni a aparut un baiat in viata mea de care m-am indragostit. Primele 2 luni au fost fff frumoase... Dupa care am inceput sa nu ne mai intelegem ( nu ne prea potrivim)... de 3 saptamani am rupt relatia ( nu ne-am mai vazut)... doar am vorbit putin prin mesaje. Oarecum am trecut peste, m-am resemnat.
Sunt seri in care ma gandesc la el.. si probabil de asta nu adorm... dar sunt multe nopti in care nu am nici cel mai mic gand legat de el... dar totusi nu adorm... Acum nu stiu ce sa zic... efort fizic nu fac dupa ora 19... nu mananc dupa ora 20... acum s-a mai racorit sin in casa...
Am luat de la plafar radacina de valeriană din care am facut ceai si am baut inainte de culcare... am luat pasile bier dormir. fara nici un efect
Nu inteleg dc nu pot dormni bine... de ex ma bag in pat la ora 23... adorm la 00... si ma trezesc in jur de ora 5 mai tot timpul. Cui sa ma adresez..
De 2 luni nu pot sa dom mai mult de 45 ore adunate pe noapte... sunt unele nopti cand dorm 2 ore adunat...
Mentioneaz ca de vreo 5 luni am inceput sa fac sport (sa alerg... eram mai plinuta) iar de 3.5 luni a aparut un baiat in viata mea de care m-am indragostit. Primele 2 luni au fost fff frumoase... Dupa care am inceput sa nu ne mai intelegem ( nu ne prea potrivim)... de 3 saptamani am rupt relatia ( nu ne-am mai vazut)... doar am vorbit putin prin mesaje. Oarecum am trecut peste, m-am resemnat.
Sunt seri in care ma gandesc la el.. si probabil de asta nu adorm... dar sunt multe nopti in care nu am nici cel mai mic gand legat de el... dar totusi nu adorm... Acum nu stiu ce sa zic... efort fizic nu fac dupa ora 19... nu mananc dupa ora 20... acum s-a mai racorit sin in casa...
Am luat de la plafar radacina de valeriană din care am facut ceai si am baut inainte de culcare... am luat pasile bier dormir. fara nici un efect
Nu inteleg dc nu pot dormni bine... de ex ma bag in pat la ora 23... adorm la 00... si ma trezesc in jur de ora 5 mai tot timpul. Cui sa ma adresez..
2 comentarii
Unui medic psihiatru sa va dea ceva usor de somn. Naturistele sunt cam slabe. Va recomand un anxiar sau un diazepam seara.
Cumpără ți un vibrator și vei adormi imediat !!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3insomnii
- 1217schizofrenie de patru ani
- 10Investigatie EEG, oare suficient?
- 5Basedow, puls f. mare, palpitatii, transpiratii, insomnie
- 29Cum pot sa scap de insomnie?
- 0insomnie, diabet zaharat...
- 4Insomnie
- 14Insomnie???
- 2durere de cap si insomnii
- 3Insomnie; Rivotril dupa cateva beri
- 12Cand merg pe strada am o senzatie foarte ciudata ca nu stiu unde sunt, o stare de buimaceala
- 4stari anxio depresive asociate cu insomie
- 6insomnii severe
- 4Ajutor, nu dorm de 14 ani!
- 3Pareri tratament insomnie si posibila anxietate.
- 2Problema insomnie
- 2Melatonina insomnie si antidepresiv
- 5Anxietate si insomnie
- 5Cum ati reusit sa invingeti insomnia fara chimicale?
Mai multe informații despre: Insomnia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: