ce pot face?
buna ziua!am abia 16 ani insa consider ca sunt foarte nelinistita, stresata si intru foarte repede in panica din diferite motive!
motivul principal este faptul ca in ultima perioada m-am ingrasat in jur de 6 kg!am ajuns sa urasc ceea ce vad in oglinga, am momente cand sunt bine dispusa si fac mult spor dar si momente cand intru intr-o depresie totala incep sa plang si spun ca ma urasc!
adevarul este ca-mi este teama de respingere!peste 3 luni ma voi intalni pt prima data q baiatul pe care l-am cunoscut pe internet!imi este teama ca astesta numai vazandu-ma nu ma va placea!toate aceste temeri numai din cauza faptului ca acum am 60 kg!
poate pt unele persoane aceste lucruri sunt niste "mofturi"sau "lucruri de adolescenti"insa pe mine ma chinuie pe zi ce trece!
as vrea si eu niste sfaturi daca se poate!orice vorba este bine venita !!
va multumesc
anthi
motivul principal este faptul ca in ultima perioada m-am ingrasat in jur de 6 kg!am ajuns sa urasc ceea ce vad in oglinga, am momente cand sunt bine dispusa si fac mult spor dar si momente cand intru intr-o depresie totala incep sa plang si spun ca ma urasc!
adevarul este ca-mi este teama de respingere!peste 3 luni ma voi intalni pt prima data q baiatul pe care l-am cunoscut pe internet!imi este teama ca astesta numai vazandu-ma nu ma va placea!toate aceste temeri numai din cauza faptului ca acum am 60 kg!
poate pt unele persoane aceste lucruri sunt niste "mofturi"sau "lucruri de adolescenti"insa pe mine ma chinuie pe zi ce trece!
as vrea si eu niste sfaturi daca se poate!orice vorba este bine venita !!
va multumesc
anthi
4 comentarii
dar daca el nu stie toate astea despre tine, tu stii ceva despre el ?
daca e mai mic de inaltime ca tine ?
daca TIE n-o sa-ti placa cum arata, cum se imbraca sau te miri ce obiceiuri are ? daca ii miroase gura sau nus-i taie unghiile ?
Sigur, exista o sansa diferita de zero sa fie un super-cool guy, dar... l-ai intrebat ce anume ii place la o femeie ? pardon, la o tipa ?
ca pe internet e simplu sa fii "cineva"
nu cred ca are un profil diferit de cel al adolescentilor care-si dau intalnire pe net...
deci curaj si mai afla niste amanunte intre timp despre el, sa vezi cum te linistesti...
si o ultima intrebare: ai fost vreodata in ultimii 1-2 ani mai slaba/sexy decat esti acum ?
sau ca sa intreb altfel: ai fost vreodata mai atractiva decat esti acum ?
daca e mai mic de inaltime ca tine ?
daca TIE n-o sa-ti placa cum arata, cum se imbraca sau te miri ce obiceiuri are ? daca ii miroase gura sau nus-i taie unghiile ?
Sigur, exista o sansa diferita de zero sa fie un super-cool guy, dar... l-ai intrebat ce anume ii place la o femeie ? pardon, la o tipa ?
ca pe internet e simplu sa fii "cineva"
nu cred ca are un profil diferit de cel al adolescentilor care-si dau intalnire pe net...
deci curaj si mai afla niste amanunte intre timp despre el, sa vezi cum te linistesti...
si o ultima intrebare: ai fost vreodata in ultimii 1-2 ani mai slaba/sexy decat esti acum ?
sau ca sa intreb altfel: ai fost vreodata mai atractiva decat esti acum ?
Buna anthi,
Daca te preocupa atat greutatea ta si modul cum sa scapi de kilogramele in plus, poti gasi un real sprijin printre fetele de pe site-ul www.idieta.ro.
Acolo poti afla multe lucruri interesante despre alimentatie sanatoasa si motivatie.
Multa bafta si cu ambitie si rabdare poti gasi solutii la problema ta.
Daca te preocupa atat greutatea ta si modul cum sa scapi de kilogramele in plus, poti gasi un real sprijin printre fetele de pe site-ul www.idieta.ro.
Acolo poti afla multe lucruri interesante despre alimentatie sanatoasa si motivatie.
Multa bafta si cu ambitie si rabdare poti gasi solutii la problema ta.
in legatura cu baiatul de pe net logic ca nu sunt foarte sigura de ceea ce va fi, vorbim de foarte mult timp, l-am vazut in fotografii si el pe mine(in acele poze pot spune ca eram putin mai slaba 4-5 kg)...dar stiu ca asta nu inseamna ca ne cunoastem foarte bine!
in legatura cu acea intrebare :acum nu ma consider deloc sexy si nici slaba gandindu-ma la cele 53 kg pe care le aveam vara trecuta!mi-am pierdut increderea in mine si de fiecare data cand trec pe langa o tipa mai slaba as prefera sa fiu invizibila :| ...
va multumesc foarte mult pt raspunsuri si pentru sfaturi !
in legatura cu acea intrebare :acum nu ma consider deloc sexy si nici slaba gandindu-ma la cele 53 kg pe care le aveam vara trecuta!mi-am pierdut increderea in mine si de fiecare data cand trec pe langa o tipa mai slaba as prefera sa fiu invizibila :| ...
va multumesc foarte mult pt raspunsuri si pentru sfaturi !
anthi, am trecut prin aceeasi experienta, aceleasi temeri.Intradevar a fost culmea, sa ma ingras exact in perioada dinaintea primei intalniri.Cu cat ma chinuiam sa slabesc cu atat mai mult ma ingrasam, in plus, chiar inainte sa -l intalnesc am hotarat sa fac ceva cu parul meu, mi-am facut suvite, au iesit groaznice si-mi statea oribil, cu o seara inainte m-a sfatuit cineva sa-mi colorez suvitele in albastru si nu stiu cum, au iesit verzi.teribil, ca-n filmele cu stan si bran.Ne-am intalnit pana la urma, am fost un pic stanjeniti la inceput, nici el nu arata asa ca in poze si, desigur nici eu nu eram zana cea frumoasa.Am plecat la munte impreuna deci am avut timp berechet sa vorbim sa ne descoperim sufletele asa cum ne stiam de pe net.A fost frumos tare pana la urma, nu ne venea sa ne mai despartim, ne-a despartit viata apoi dar aceasta intalnire a ramas pentru amandoi o foarte frumoasa experienta.Nu -ti fie teama.daca e sa fie.va fi cu siguranta cu sau fara cinci kg.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1de ce nu se ingrasa?
- 2ma ingras din orice!
- 2In timpul sarcinii s-a ingrasat foarte mult, ce sa faca sa slabeasca?
- 4mult prea slaba...
- 40capsula de slabit - fara rezultat
- 4Trebuie sa slabesc 9 kg.. ce imi recomandati?
- 2vreau sa slabesc
- 0dieta drastica de aproape 4 luni
- 14Vreau sa slabesc
- 5ceaiul verde este bun pentru slabit?
- 2am slabit brus 10kg
- 3cum iti dai seama ca ai probleme cu tiroida. ce analize necesita?
- 0produse pentru slabire - informatii
- 8Prea multa apa dauneaza
- 3sunt prea slaba...
- 0Endomorf, vreau sa slabesc!
- 1Dieta
- 0M-am ingrasat brusc.
- 5Nu pot sa slabesc
Mai multe informații despre: Slabirea ingrasarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: