Xeplion cauzează insomnii?
Bună! E posibil sa am insomnii de la Xeplion, deși îl iau de mulți ani? Ca de la olanzapina nu cred. Iau 100 mg Xeplion și 10 mg olanzapina.
7 comentarii
Azi noapte m-am pus în pat pe la 10, dar am adormit abia la 5 dimineața.
De sărbători, nu am dormit 36 de ore consecutive, dar am adormit pe la 2 noaptea(în data de 25.12.2023) din cauza oboselii și a epuizării. Am crezut ca nu pot dormi pentru că trebuia să fiu la ciclu(mi-a venit ciclul în data de 25, mi-a întârziat 3 zile, trebuia sa vina în 22 decembrie).
Oare e posibil sa fac sevraj de la Leponex? Cam la o săptămână-doua după ce am trecut pe olanzapina si am renunțat la Leponex, au început sa apară insomniile. Vreau sa menționez ca Leponexul l-am întrerupt brusc, în spital, și am trecut direct pe olanzapina, deoarece asa au zis medicii, ca seamănă cele doua substanțe. Poate e prea mica doza de Xeplion, poate ar trebui 150 mg. Sau poate doza de olanzapina trebuie crescuta.
Am încercat Zolpidem, dar nu-si face efectul, doar ma amețește puțin, și, dacă si-l face, adorm după câteva ore după ce îl iau, cam 3-4, poate și mai mult.
Joi merg la injecție și o sa-i comunic medicului din județul meu ca am insomniile astea care tot persista.
Eu iau și vitamine efervescente, de la Dopple-Hertz, magneziu 400 mg+vitaminele B1, B6, B9 și B12. Oare e posibil ca de la ele sa nu pot dormi? :/
De sărbători, nu am dormit 36 de ore consecutive, dar am adormit pe la 2 noaptea(în data de 25.12.2023) din cauza oboselii și a epuizării. Am crezut ca nu pot dormi pentru că trebuia să fiu la ciclu(mi-a venit ciclul în data de 25, mi-a întârziat 3 zile, trebuia sa vina în 22 decembrie).
Oare e posibil sa fac sevraj de la Leponex? Cam la o săptămână-doua după ce am trecut pe olanzapina si am renunțat la Leponex, au început sa apară insomniile. Vreau sa menționez ca Leponexul l-am întrerupt brusc, în spital, și am trecut direct pe olanzapina, deoarece asa au zis medicii, ca seamănă cele doua substanțe. Poate e prea mica doza de Xeplion, poate ar trebui 150 mg. Sau poate doza de olanzapina trebuie crescuta.
Am încercat Zolpidem, dar nu-si face efectul, doar ma amețește puțin, și, dacă si-l face, adorm după câteva ore după ce îl iau, cam 3-4, poate și mai mult.
Joi merg la injecție și o sa-i comunic medicului din județul meu ca am insomniile astea care tot persista.
Eu iau și vitamine efervescente, de la Dopple-Hertz, magneziu 400 mg+vitaminele B1, B6, B9 și B12. Oare e posibil ca de la ele sa nu pot dormi? :/
E posibil ca de la grupul de vitamine B sa nu poti dormi, ele sunt cam activatoare, in general.
Imovane e mai tare iar o pastila jumate-2 seara, n-ar strica deoarece te-ar ajuta sa recuperezi somnul pierdut.O saptamana.Eu asa as face.
Imovane e mai tare iar o pastila jumate-2 seara, n-ar strica deoarece te-ar ajuta sa recuperezi somnul pierdut.O saptamana.Eu asa as face.
Incearca sa nu iei o zi vitaminele si vezi daca dormi.
Ok. Am înțeles. Asa o sa fac. Mulțumesc mult de răspunsuri și sfaturi! :)
Nu cumva ai băut prea mult suc negru: cola, pepsi? Și eu am avut cam multe insomnii la sărbătorile astea în sensul că doar după 3, 4 reușeam să adorm. Bănuiesc că de vina ar fi "amestecul" de prăjituri cu multe calorii (sunt de casă) și Cola.
Cola nu prea am băut, dar am mâncat cam multe prăjituri:)). Azi noaptea am putut dormi foarte bine, deci se pare ca nu vitaminele sunt de vină. Am nopți și nopți. O sa-i cer medicului, la nevoie, ceva mai tare decât Zolpidem.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11ce boala este aceasta?
- 5Depresie, insomnie - recomandari, sfaturi
- 19neuroleptice + antidepresive + insomnii
- 14Insomnie???
- 4Nu pot dormi noaptea.
- 3insomnie dupa operatie
- 3Insomnie
- 4stari anxio depresive asociate cu insomie
- 0insomnie = grasime, cum scap de ea?
- 8De 8 luni am probleme cu somnul
- 19Anxietate sau altceva?
- 18Serlift (sertralina) + dormolin forte. E ok?
- 0Insomnie
- 2Problema insomnie
- 6Insomnie cumplita de 1 an de zile
- 3Insomnie, in timpul somnului sunt constient, simt orice, aud orice...
- 4Insomnii
- 6Depresie, obsesii și insomnii
- 21Insomnie după Covid 19
Mai multe informații despre: Insomnia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: