Depresie si insomnie

01-03-2019
Rowlie
Nu este medic/terapeut
Rowlie
Sufar de depresie de cateva luni. De 7-8 saptamani urmez un tratament cu Rispen 2 Mg si Mirzaten 15 Mg, pe care il administrez seara, inainte de culcare. Ma simt mai bine, toate simptomele au disparut, mai putin unul: daca iau o doza redusa de Mirzaten, ma trezesc noaptea in jur de ora 3 si nu mai pot sa adorm la loc. E normal ca insomnia sa persiste, desi celelalte simptome (tristete, anxietate, apatie, oboseala) au disparut?
4 comentarii
0
01-03-2019, ora 16:38
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Bună ziua,
Ceea ce descrieți arata ca tratamentul nu reușește sa ajungă la cauza profunda a problemei. Niciun medicament nu poate modifica felul în care ganditi
0
01-03-2019, ora 17:22
Rowlie
Nu este medic/terapeut
Rowlie
Nu ma trezesc neaparat din cauza anxietății. Ultima data am fost trezit de un sunet. Problema e ca nu mai pot adormi la loc, nu mai am deloc somnolenta. Nu ma simt anxios sau agitat. E o problema cu care nu m-am mai confruntat niciodată. Trezirile nocturne au început la câteva zile după ce s-a instalat depresia.
0
04-03-2019, ora 16:50
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Discutați cu medicul psihiatru, singurul în măsură să modifice dozele sau să mai adauge ceva la medicație. Concomitent puteți face și psihoterapie pentru a reuși să gestionați situațiile întâlnite.
0
04-03-2019, ora 17:02
Rowlie
Nu este medic/terapeut
Rowlie
Va multumesc pentru raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul