Depresie si insomnie
Sufar de depresie de cateva luni. De 7-8 saptamani urmez un tratament cu Rispen 2 Mg si Mirzaten 15 Mg, pe care il administrez seara, inainte de culcare. Ma simt mai bine, toate simptomele au disparut, mai putin unul: daca iau o doza redusa de Mirzaten, ma trezesc noaptea in jur de ora 3 si nu mai pot sa adorm la loc. E normal ca insomnia sa persiste, desi celelalte simptome (tristete, anxietate, apatie, oboseala) au disparut?
4 comentarii
Bună ziua,
Ceea ce descrieți arata ca tratamentul nu reușește sa ajungă la cauza profunda a problemei. Niciun medicament nu poate modifica felul în care ganditi
Ceea ce descrieți arata ca tratamentul nu reușește sa ajungă la cauza profunda a problemei. Niciun medicament nu poate modifica felul în care ganditi
Nu ma trezesc neaparat din cauza anxietății. Ultima data am fost trezit de un sunet. Problema e ca nu mai pot adormi la loc, nu mai am deloc somnolenta. Nu ma simt anxios sau agitat. E o problema cu care nu m-am mai confruntat niciodată. Trezirile nocturne au început la câteva zile după ce s-a instalat depresia.
Discutați cu medicul psihiatru, singurul în măsură să modifice dozele sau să mai adauge ceva la medicație. Concomitent puteți face și psihoterapie pentru a reuși să gestionați situațiile întâlnite.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Palpitatii, ameteli, insomnie si multe altele
- 6porbleme cu somnul
- 1insomnii, cefalee, oboseala la menopauza
- 27oboseala cronica
- 2Paroxetina
- 3coşmaruri profunde de la tratament
- 8Trazodona + atarax atacuri de panica progress
- 2Tratament cu Elicea fara rezultate
- 9Efecte adverse
- 2Xanax
- 3Anxietate: medicamente sau psihoterapie?
- 2Problema insomnie
- 4Dependenta de Xanax
- 1Lipsa de energie/somnolenta
- 1De ce pe unele medicamente psihiatrice scrie că există risc de deces?
- 2Maleat de levomepromazina
- 7Ce diagnostic as putea avea?
- 6Depresie, obsesii și insomnii
- 3Prozac e un antidepresiv sedativ sau activator?
- 4Insomnie si tresariri cand ajung sa adorm
Mai multe informații despre: Insomnia medicamente psihiatrice insomnie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: