Fata vesnic supta si palida cu cearcane negre mari... hranire necorespunzatoare
Nu mai stiu ce sa fac, am fost la RMN, EEG, analize de sange si nimic nu a fost gasit, explicatia fiind hranire necorezpunzatoare! Simt o presiune, mai bine zis o strangere in spatele capuluica si cum cineva m-ar strange de par, aceasta senzatie se intinde de la ceafa in tot capul uneori pana la obraji! Cateodata urechile pulseaza si simt furnicaturi in tot capul! Nu am pofta de mancare, uneori imi da o senzatie de varteji si voma ! Fata vesnic supta si palida cu cearcane negre mari! Am tinut o cura de ingrasare crezand ca intr-adevar motivul a fost lipsa harnei! Va rog spuneti-mi unde sa mai merg sau ce pot sa fac ?
4 comentarii
Trebuie sa faci detoxifiere, nu te gandi la ceva indelungat... si restrictiv.
Toate afectiunile se datoreaza toxinelor care infunda vasele sanguine, limfatice, etc
toxinele sunt in general acizi, saruri acide insolubile.
Iti spun ce sa iei, si care realizeaza o detox. rapida, comoda si ff. eficace.
1. Argila - de 4 ori doza, caci toxinele sunt in cantitate destul de mare - se bazeaza pe caracterul bazic al argilei, dar si adsorbant de toxine.
2. Branca ursului - tinc. sau capsule - este un vasodilatator ce favorizeaza patrunderea sangelui devenit mai bazic (alcalin) de la Argila.
3. Drojin - un antioxidant care intremeaza multe sisteme, printre care si sistemul nervos central - vit. B.
Sunt mult mai multe de spus, dar incepe cu acestea, tine-ne la curent.
Sanatate multa.
Toate afectiunile se datoreaza toxinelor care infunda vasele sanguine, limfatice, etc
toxinele sunt in general acizi, saruri acide insolubile.
Iti spun ce sa iei, si care realizeaza o detox. rapida, comoda si ff. eficace.
1. Argila - de 4 ori doza, caci toxinele sunt in cantitate destul de mare - se bazeaza pe caracterul bazic al argilei, dar si adsorbant de toxine.
2. Branca ursului - tinc. sau capsule - este un vasodilatator ce favorizeaza patrunderea sangelui devenit mai bazic (alcalin) de la Argila.
3. Drojin - un antioxidant care intremeaza multe sisteme, printre care si sistemul nervos central - vit. B.
Sunt mult mai multe de spus, dar incepe cu acestea, tine-ne la curent.
Sanatate multa.
Apa de argila sau pudra? Multumesc mult am sa incerc, sa speram ca asta e problema!
Argila - vrac, bulgarasi, se pune la dizolvat seara, iar dimineata se amesteca putin, se lasa sa sedimenteze si se bea apa de deasupra.
Poti lua capsule, este la fel de bine, doar ca doza sa fie de cateva ori mai mare.
Apoi iei Branca ursului, iar mai tarziu cafeaua, mananci, iar mai tarziu pe stomacul gol, Drojinul.
Am si o metoda de verificare a indepartarii toxinelor. Dar disparitia simptomelor este indiciul cel mai important.
Multa sanatate.
Poti lua capsule, este la fel de bine, doar ca doza sa fie de cateva ori mai mare.
Apoi iei Branca ursului, iar mai tarziu cafeaua, mananci, iar mai tarziu pe stomacul gol, Drojinul.
Am si o metoda de verificare a indepartarii toxinelor. Dar disparitia simptomelor este indiciul cel mai important.
Multa sanatate.
Buna, anca cornea. Imi spui te rog la ce te referi cand spui metoda de verificare a indepartarii toxinelor ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Sufar de hipotiroidism si fac tratament cu Eutirox
- 2In timpul sarcinii s-a ingrasat foarte mult, ce sa faca sa slabeasca?
- 5sindrom hipoanabolic - sunt foarte slaba... HELP!!
- 8pungi de sub ochi
- 6efecte novinette: + 20 kg
- 3Anticonceptionale Logest-10 kilograme in plus ?!?!
- 4cearcane violete. ajutor!
- 2in ultimul an m-am ingrasat 10 kg si am facut niste analize
- 2ingrasare
- 4Mananc Dar nu Ma ingras
- 1am luat foarte multe kg in timpul sarcinii
- 0Ce sa mananc sa ma ingras?
- 6Am o intrebare despre nevoia de a manca multa paine
- 3Pungi sub ochi şi cearcăne
- 0consumul de nuci = ingrasare?
- 6copil (11 ani) dependent de dulciuri
- 0SUBPONDERAL - Am indicele masei corporale de 16.05
- 0Cearcane Negre