Anxietate! Mi-e atat de frica sa merg si pana la medic din cauza ei!
Buna, nici nu stiu cu ce sa incep... as vrea sa merg la un psiholog in iasi, insa mi-e frica sa merg pana la cabinet de teama ca mi se face rau pana ce ajung acolo... atacurile de panica si starea de anxietate s-au agravat acum 3 luni si ma supara tare rau! mi-a distrus viata sociala! mi-e frica sa dau ochii cu vechii/noii prieteni, am emotii cand imi intalnesc familia dupa ceva timp, mi-e frica sa merg pe strada, sa intru in magazine, nu mai pot! Eram o fata spontana ce imi placea sa fiu in centrul atentiei, acum nici macar la un suc nu merg. Am fost 2 ani de zile foarte singura, nu iesem 5 zile din casa...lucram ' din confortul casei mele' (mare prostie am facut ca accept jobul ala) si asta probabil m-a facut sa fiu atat de izolata... Incerc sa fac plimbari prin jurul casei..sa ma obisnuiesc cu galagia si lumina in jur, insa si astea ma fac sa mi se urce sangele la cap. Cine a mai trecut prin asta, va rog sa imi scrieti si voi din experinta voastra, sa imi spuneti daca ati depasit toate fazele si daca stiti un psiholog bun in iasi...orice e binevenit, multumesc
5 comentarii
Buna, parerea mea este sa incepi cu inceputul reiati viata pe care ai duso inainte de a te izola in casa cu lucrul si iesi la aer draguto, fati plimbari prin parc, pe strada oriunde, nu lasa aceasta stare sa te doboare si sa nu-ti mai fie frica pt ca frica asta este doar in mintea ta iar in realitate ea nu exista iesi la plimbare cu prieteni, la cumparaturi, oriunde numai nu mai sta izolata in casa pt ca asa iti faci rau singura si credema ca stiu prin ce treci am fost si eu la fel si cu mult curaj am trecut peste aceste stari si bineinteles cu ajutorul fam.si al lui DUMNEZEU sunt astazi bine.Pt inceput fati curaj si mergi la un PSIHOLOG ajuta fff mult descarcate, si da tot din tine fara retineri nu ascunde nici cel mai mic OF pt ca numai asa poti sa continui sa-ti intelegi starile de rau si sa le invingi si daca ai timpul necesar intra mai amanuntit pe acest sait si o sa ai de unde invata si intelege f multe lucruri care cu adevavarat te ajuta in aceste stari.Daca vrei putem vb pe ms.si sper sa reusesti sa iesi si sa-ti invingi aceseasta stare de frica succes si multa sanatate
da..incerc...azi am iesit un picut afara..off...am momente ca cel de acum, cand ma simt bine si momente de disperare si frica care imi dau o stare de imi vine sa ma urc pe pereti la propiu. Acum astept o prietena care ramane peste noapte la mine.am citit ceva de desensibilizare a fobiei... am sa incerc sa ies zilnic pe cat se poate pentru a=mi relua activitatile sociale de candva... Doamne ajuta... !
mc mult de raspuns!
mc mult de raspuns!
Ioana, ti-am trimis mesaj, sper sa gaseste acolo cateva date care te intereseaza(psiholog Iasi)
Sanatate!
Sanatate!
buna ioana eu sunt veronica am 34 ani si trec foarte greu prin crize de cosmar sufar de mai bine de 8;9 ani prin probleme cum ar fi ;dureri de spate in piept tremur nod in git mai nou miau revenit si simptomele de sufocare de care credeam ca am scapat, si aceste simptome le am mai tot timpul nam mers la psiholog doar ca am facut 2 ekg si miau spus ca nu am nimic la inima dar mie asta nu mio poate scoate nimeni din cap daca doresti sa vb cautama pe facebook Veronica alina badea si vb
Buna! se pare ca am un sindrom vestibular... fac tratament de cateva zile si ma simt deja mai bine... nu mai amestesc des, palpitatii, dureri de cap etc..
Ma bucur mult sa descopar oameni care sunt gata sa sara in ajutor. Multumesc tuturor!
Ma bucur mult sa descopar oameni care sunt gata sa sara in ajutor. Multumesc tuturor!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Stari de panica si anxietate
- 3Slabiciune... atacuri de panica, anxietate
- 5cum sa scap de anxietate?
- 6Anxietate frica fara motiv
- 8sufar de foarte multi ani de atacuri de panica, anxietate, o fobie puternica ca fac infarct
- 4anxietate, depresie sau o boala?
- 8Medicament impotriva stresului si anxietatii
- 2anxietate si dureri de cap
- 0medicamentele pentru anxietate ingrasa?
- 1Anxietate, atacuri de panica si depresie SAU distonie neurovegetativa
- 5Sufar de anxietate si depresie de cativa ani, un sfat va rog
- 9Derealizarea si depersonalizare, ajutor !
- 8aceste simptome sunt de anxietate sau sunt reale ?
- 9Anxietate dimineata
- 4Xanax. Sa iau sau sa nu iau ?
- 2ekg modificat
- 1Tuse de aproape 3 luni ? ajutor va rog?
- 5Doctor cu rezultate reale Cognitiv Comportamental
- 3Palpitatii
- 5Pareri despre anxietate
Mai multe informații despre: Anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: