Anxietate! Mi-e atat de frica sa merg si pana la medic din cauza ei! | Forumul Medical ROmedic

Anxietate! Mi-e atat de frica sa merg si pana la medic din cauza ei!

01-07-2012
ioana1212
Nu este medic/terapeut
ioana1212
Buna, nici nu stiu cu ce sa incep... as vrea sa merg la un psiholog in iasi, insa mi-e frica sa merg pana la cabinet de teama ca mi se face rau pana ce ajung acolo... atacurile de panica si starea de anxietate s-au agravat acum 3 luni si ma supara tare rau! mi-a distrus viata sociala! mi-e frica sa dau ochii cu vechii/noii prieteni, am emotii cand imi intalnesc familia dupa ceva timp, mi-e frica sa merg pe strada, sa intru in magazine, nu mai pot! Eram o fata spontana ce imi placea sa fiu in centrul atentiei, acum nici macar la un suc nu merg. Am fost 2 ani de zile foarte singura, nu iesem 5 zile din casa...lucram ' din confortul casei mele' (mare prostie am facut ca accept jobul ala) si asta probabil m-a facut sa fiu atat de izolata... Incerc sa fac plimbari prin jurul casei..sa ma obisnuiesc cu galagia si lumina in jur, insa si astea ma fac sa mi se urce sangele la cap. Cine a mai trecut prin asta, va rog sa imi scrieti si voi din experinta voastra, sa imi spuneti daca ati depasit toate fazele si daca stiti un psiholog bun in iasi...orice e binevenit, multumesc
5 comentarii
0
01-07-2012, ora 16:22
guryta
Nu este medic/terapeut
guryta
Buna, parerea mea este sa incepi cu inceputul reiati viata pe care ai duso inainte de a te izola in casa cu lucrul si iesi la aer draguto, fati plimbari prin parc, pe strada oriunde, nu lasa aceasta stare sa te doboare si sa nu-ti mai fie frica pt ca frica asta este doar in mintea ta iar in realitate ea nu exista iesi la plimbare cu prieteni, la cumparaturi, oriunde numai nu mai sta izolata in casa pt ca asa iti faci rau singura si credema ca stiu prin ce treci am fost si eu la fel si cu mult curaj am trecut peste aceste stari si bineinteles cu ajutorul fam.si al lui DUMNEZEU sunt astazi bine.Pt inceput fati curaj si mergi la un PSIHOLOG ajuta fff mult descarcate, si da tot din tine fara retineri nu ascunde nici cel mai mic OF pt ca numai asa poti sa continui sa-ti intelegi starile de rau si sa le invingi si daca ai timpul necesar intra mai amanuntit pe acest sait si o sa ai de unde invata si intelege f multe lucruri care cu adevavarat te ajuta in aceste stari.Daca vrei putem vb pe ms.si sper sa reusesti sa iesi si sa-ti invingi aceseasta stare de frica succes si multa sanatate
0
01-07-2012, ora 22:44
ioana1212
Nu este medic/terapeut
ioana1212
da..incerc...azi am iesit un picut afara..off...am momente ca cel de acum, cand ma simt bine si momente de disperare si frica care imi dau o stare de imi vine sa ma urc pe pereti la propiu. Acum astept o prietena care ramane peste noapte la mine.am citit ceva de desensibilizare a fobiei... am sa incerc sa ies zilnic pe cat se poate pentru a=mi relua activitatile sociale de candva... Doamne ajuta... !
mc mult de raspuns!
0
02-07-2012, ora 12:54
doina1703
Nu este medic/terapeut
doina1703
Ioana, ti-am trimis mesaj, sper sa gaseste acolo cateva date care te intereseaza(psiholog Iasi)
Sanatate!
0
12-07-2012, ora 10:36
BVeronica
Nu este medic/terapeut
BVeronica
buna ioana eu sunt veronica am 34 ani si trec foarte greu prin crize de cosmar sufar de mai bine de 8;9 ani prin probleme cum ar fi ;dureri de spate in piept tremur nod in git mai nou miau revenit si simptomele de sufocare de care credeam ca am scapat, si aceste simptome le am mai tot timpul nam mers la psiholog doar ca am facut 2 ekg si miau spus ca nu am nimic la inima dar mie asta nu mio poate scoate nimeni din cap daca doresti sa vb cautama pe facebook Veronica alina badea si vb
0
15-07-2012, ora 00:14
ioana1212
Nu este medic/terapeut
ioana1212
Buna! se pare ca am un sindrom vestibular... fac tratament de cateva zile si ma simt deja mai bine... nu mai amestesc des, palpitatii, dureri de cap etc..
Ma bucur mult sa descopar oameni care sunt gata sa sara in ajutor. Multumesc tuturor!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anxietatea È™i stresul cronic pot creÈ™te riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • DependenÈ›a față de tehnologiile mobile a fost asociată cu depresia È™i anxietatea
  • Anxietatea poate influenÈ›a negativ luarea deciziilor
  • AplicaÈ›ia pentru smartphone care ar putea reduce anxietatea È™i depresia
  • Riscul de anxietate la mame, asociat cu utilizarea intensă a dispozitivelor electronice
  • Tinerii È™i femeile sunt mai predispuÈ™i la anxietate
  •