Fibrilatii aritmii
Buna ziua. De 3 saptamani fac un tratament pentru anxietate cu medicamentul anxiar. 3 jumatati de pastila pe zi d, p, s.
In ultimele 2 zile am observat ca inima bate neregulat o data tare de 2 ori mai incet si in momentul ala (1sec 2 sec) nu mai am aer.(asta nu se intampla permanent)Sa fie influenta anxiarului sau e cu totul altceva?
In ultimele 2 zile am observat ca inima bate neregulat o data tare de 2 ori mai incet si in momentul ala (1sec 2 sec) nu mai am aer.(asta nu se intampla permanent)Sa fie influenta anxiarului sau e cu totul altceva?
4 comentarii
Nu e datorita anxiarului, ci datorita anxietatii pentru care ati primit anxiar. Anxiarul e doar in adjuvant in acest tratament, aveti nevoie de completarea schemei terapeutice. Mergeti la un medic psihiatru.
Buna ziua.Sotul meu in varsta de 36 de ani a fost diagnosticat in urma cu 2 saptamani cu aritmie extrasistolica ventriculara (o extrasistola la 3 batai normale pe E.K.G.)A primit tratament cu betaloc 75mg pe zi si aspacardin 3 pe zi.Am repetat E.k.g.-ul dupa 2 saptamani de tratament si acum sunt extrasistole prezente la 2 batai normale fara nici un simtom fizic(acum 2 saptamani avea palpitatii si noaptea cu durata de 10 secunde).Cardiologul i-a marit doza de betaloc la 100 mg pe zi si atat.Eu as vrea sa stiu daca nu aceasta crestere a frecventei extrasistolelor nu este un semn de agravare care sa merite cautatea unei cauze si tratarea ei.Puteti sa ma ajutati cu o conduita terapeutica sau de diagnostic?
Nu va pot ajuta, pentru ca nu tine de specialitatea mea. Aveti nevoie sa va raspunda un medic cardiolog.
pt maddy35
Este foarte important sa efectuati un holter EKG.Dupa rezultat holterul se evalueaza de catre un cardiolog si se va repune holterul dupa 1 luna.Daca problema nu se va revizui cu un tratament anume, se indruma pacientul catre un medic care se ocupa cu tulburari de ritm cardiac. -
Este foarte important sa efectuati un holter EKG.Dupa rezultat holterul se evalueaza de catre un cardiolog si se va repune holterul dupa 1 luna.Daca problema nu se va revizui cu un tratament anume, se indruma pacientul catre un medic care se ocupa cu tulburari de ritm cardiac. -
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21Anxietate? Nevroza?
- 13anxietate?
- 50Multumiri.
- 5sindromul anxios depresiv - tratament naturist?
- 12Anxietate?
- 6anxietatea, lesin, glicemie scazuta, teama
- 6de aproape 1 an si jumatate sufar de anxietate-depresie
- 4Mai poate fi anxietate?
- 2Medicamente naturiste anxietate
- 5depresie, anxietate.
- 3simt o greutate in piept, uneori ma ia toate caldurile si parca as cadea din pocioare
- 6Anxietate sau este altceva?
- 1terminat fizic :(
- 7Luna trecuta am facut soc anafilactic si nu scap de anumite simptom nici acum.
- 8Sevraj Seroxat ?
- 0Medicament antiaritmic
- 2Anxietate generalizata
- 8Tulburari de anxietate, de concentrare si memorare, anxietate.Ma poate ajuta cineva?
- 6Anxietate si atacuri de panica
- 2Batai puternice inima, dureri si zbatere de vene
Mai multe informații despre: Anxietatea Fibrilatia atriala accelerarea batailor inimii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: