Anxietate, atacuri de panica | Forumul Medical ROmedic

Anxietate, atacuri de panica

13-05-2010
BUBUBUBU
Nu este medic/terapeut
BUBUBUBU
Buna la toti...Am avut prim oara atacuri de panica acum 5 ani.anul acesta mi au revenit poate si mai nasol un pic, dar sa nu exagerez, eu nu am luat xanax si chestii din astea pt ca nu am vrut sa ma "droghez", am mers la psihoterapeut fac sedinte de vreo 2 luni chiar 3( o data pe sapt)dar cred ca inca nu m a ajutat cu nimic, eu singura am reusit sa trec aproximativ de starile astea (dar cu greu recunosc), inca mai am stari de frica pe care incerc sa le inving.as avea o intrebare care ma macina rau.exista posibilitatea sa te sinucizi, si intreb asta pt ca tot asa am citit pe un site si mor de frica cand numai ma gandesc la acest lucru, ma sperii rau de tot desi nu cred niciodata ca l as face NEVER, Eu ma gandesc ca avand anxietatea asta sa nu ma impinga la asa ceva si de obicei cand raman singura in casa m i se intampla sa mi treaca gandul asta ca as putea sa fac asa ceva(e doar un gand)???ms si astept raspunsurile voastre
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul