Ajutor, nu dorm de 14 ani!

20-05-2014
ancait
Nu este medic/terapeut
ancait
Buna, ma numesc Anca si locuiesc in Italia. Am fost casatorita cu o bruta de om care mi-a distrus toata tineretea. Ma insela zilnic, ma batea si ma dadea afara din casa.

Am avut o perioada mare de stres din cauza lui plus bataile si picioare in cap si peste tot..am inceput sa am dureri foarte mari de cap ca nu mai puteam sa stau pe picioare...durerile astea le-am avut de cateva ori nu mai stiu in cateva luni dar foarte mari iar intr-o zi m-am trezit obosita apoi a 2 a zi tot mai obosita apoi cand mi-au trecut durerile de cap am inceput sa nu mai dorm deloc... acum 14 ani

Acum sunt 4 zile de cand nu dorm deloc, stau si cate o saptamana fara sa dorm o ora, ma intorc de la munca obosita moarta pentru ca munca mea e stresanta ma pun in pat si stau toata noaptea treaza si dupa cateva zile de nesomn incep sa tremur nu mai pot lucra, cafea nu beau, beau doar capucino decafeinat

Am fost la toti doctorii din toata roma si imprejurimi, ultimu mi-a luat 300 de euro ptr 10 minute. Am luat toate pastilele posibile nu imi trece cu nimic, in prezent iau Mutabon Mite. Nici nu mai stiu unde sa merg si ce sa fac.

Stie cineva o cale sau un doctor care poate rezolva problema asta?

A auzit cineva de persoane care s-au vindecat de asa ceva? Sunt disperata, eu nu mai vreau sa traiesc daca nu rezolv aceasta problema.
4 comentarii
0
24-05-2014, ora 15:05
ancait
Nu este medic/terapeut
ancait
Chiar nimeni?
0
25-05-2014, ora 15:20
Ruxi26
Nu este medic/terapeut
Ruxi26
Ai incercat somnifere sau calmante? Incearca sa te rupii de relatia aia. Chiar nu ai unde pleca?
0
26-05-2014, ora 17:44
ancait
Nu este medic/terapeut
ancait
Am incercat de toate... nimic... relatia aia e terminata din 2007..
0
26-05-2014, ora 17:58
Ruxi26
Nu este medic/terapeut
Ruxi26
vino in Romania si vedem cum facem sa te ajut
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Insomnia
  • Insomnia severă ar putea fi cauzată de slăbirea conexiunilor cerebrale
  • Culcatul la ore târzii a fost asociat cu alimentația nesănătoasă și sedentarismul
  • Thim - dispozitivul care te ajută să dormi mai bine, monitorizându-ți somnul
  • Insomnia crește riscul de astm la adulți
  • Calitatea redusă a somnului la copii, asociată cu insomnia mamei
  •