Ajutor, nu dorm de 14 ani!
Buna, ma numesc Anca si locuiesc in Italia. Am fost casatorita cu o bruta de om care mi-a distrus toata tineretea. Ma insela zilnic, ma batea si ma dadea afara din casa.
Am avut o perioada mare de stres din cauza lui plus bataile si picioare in cap si peste tot..am inceput sa am dureri foarte mari de cap ca nu mai puteam sa stau pe picioare...durerile astea le-am avut de cateva ori nu mai stiu in cateva luni dar foarte mari iar intr-o zi m-am trezit obosita apoi a 2 a zi tot mai obosita apoi cand mi-au trecut durerile de cap am inceput sa nu mai dorm deloc... acum 14 ani
Acum sunt 4 zile de cand nu dorm deloc, stau si cate o saptamana fara sa dorm o ora, ma intorc de la munca obosita moarta pentru ca munca mea e stresanta ma pun in pat si stau toata noaptea treaza si dupa cateva zile de nesomn incep sa tremur nu mai pot lucra, cafea nu beau, beau doar capucino decafeinat
Am fost la toti doctorii din toata roma si imprejurimi, ultimu mi-a luat 300 de euro ptr 10 minute. Am luat toate pastilele posibile nu imi trece cu nimic, in prezent iau Mutabon Mite. Nici nu mai stiu unde sa merg si ce sa fac.
Stie cineva o cale sau un doctor care poate rezolva problema asta?
A auzit cineva de persoane care s-au vindecat de asa ceva? Sunt disperata, eu nu mai vreau sa traiesc daca nu rezolv aceasta problema.
Am avut o perioada mare de stres din cauza lui plus bataile si picioare in cap si peste tot..am inceput sa am dureri foarte mari de cap ca nu mai puteam sa stau pe picioare...durerile astea le-am avut de cateva ori nu mai stiu in cateva luni dar foarte mari iar intr-o zi m-am trezit obosita apoi a 2 a zi tot mai obosita apoi cand mi-au trecut durerile de cap am inceput sa nu mai dorm deloc... acum 14 ani
Acum sunt 4 zile de cand nu dorm deloc, stau si cate o saptamana fara sa dorm o ora, ma intorc de la munca obosita moarta pentru ca munca mea e stresanta ma pun in pat si stau toata noaptea treaza si dupa cateva zile de nesomn incep sa tremur nu mai pot lucra, cafea nu beau, beau doar capucino decafeinat
Am fost la toti doctorii din toata roma si imprejurimi, ultimu mi-a luat 300 de euro ptr 10 minute. Am luat toate pastilele posibile nu imi trece cu nimic, in prezent iau Mutabon Mite. Nici nu mai stiu unde sa merg si ce sa fac.
Stie cineva o cale sau un doctor care poate rezolva problema asta?
A auzit cineva de persoane care s-au vindecat de asa ceva? Sunt disperata, eu nu mai vreau sa traiesc daca nu rezolv aceasta problema.
4 comentarii
Ai incercat somnifere sau calmante? Incearca sa te rupii de relatia aia. Chiar nu ai unde pleca?
Am incercat de toate... nimic... relatia aia e terminata din 2007..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3insomnii
- 15Insomnie!! Nu mai rezist!
- 5mi-a prescris Arketis, am citit ca are efecte adverse: impotenta si scade calitatea spermei
- 17Tatal meu sufera de insomnie de mai bine de 10 ani...
- 24rivotril 2 mg pt somn??
- 5nu ma pot ridica din pat si am o stare de agitatie si insomnie = efecte adverse seroxat?
- 15insomnie
- 5Insomnie de peste 15 ani
- 9cum as putea sa scap de insomnie?
- 3Oboseala, transpiratii reci, dureri de spate, insomnie
- 0Insomnie
- 1Pierderi de memorie constante, cefalee, insomnii
- 3Pareri tratament insomnie si posibila anxietate.
- 4Insomnie - nu pot dormi decat 3 ore pe noapte de luni bun
- 1Insomnie
- 2Melatonina insomnie si antidepresiv
- 3Nu pot sa dorm noaptea
- 30Insomnie foarte gravă cum să procedez ?
- 4Insomnie
Mai multe informații despre: Insomnia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: