Am insomnie
Am 19 ani si de 1 an sufer de insomnie, m-am mutat la oras ca sa invat si din cauza asta mi-am dereglat somnul, adorm foarte greu si ma trezesc in timpul noptii fii nevoit sa adurm din nou, uneori nici nu simt ca am dormit, nu fumez, nu consum cafea, Va rog sa ma ajutati ca am impresia ca traiesc un cosmar
2 comentarii
Te-ai mutat la oras sa inveti, dar cred ca ai niste probleme de suflet...ca sa poti fi ajutat povesteste-le aici si vei primi ceva sfaturi...
nustiu daca m-am exprimat corect...nu din cauza invataturii nu mai pot dormi(defapt nici nu prea rupeam cartea)..nustiu daca are vreo improtanta dar o sa povestesc totul, deci sunt din R. Moldova si am decis sa invat in Romania, clasa a 9-a si a 10-a am facut-o in Vaslui, in a 11-a m-am mutat in Bucuresti sa invat. Chiar de la inceputul clasei a 11-a am inceput sa am probleme cu somnul(locuiam in camera cu inca 3 baieti care se culcau la ora 3-4 dimineata fiindca invatau dupa masa eu invatam de dimineata si eram nevoit sa ma trezesc la 6) am vazut ca incepe sa fie tot mai grav cu somnul si am apelat la medic care mi-a dat niste pastile, le-am urmat dar tot nu ma ajutau.Defapt cand ma culc nu pot adormi din cauza gandurilor, nu le pot opri si incep sa ma enervez, dupa asta ma doare un pic capul, tensiune la cap am.Mi-e frica cand se face noapte cand stiu ca ma voi chinui sa adorm.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1insomnie
- 9dependenta de droguri si insomnia
- 25Insomnie cauzata de dependenta medicamentoasa
- 5obsesii, vocii si citirea gandurilor
- 6hipertensiune cred... in ultima perioada stau cam prost cu stresul
- 5mi-a prescris Arketis, am citit ca are efecte adverse: impotenta si scade calitatea spermei
- 3dereglare de somn si insomnii suparatoare
- 6De la ora 4 nu mai pot dormi
- 6insomnii severe
- 0insomnie = grasime, cum scap de ea?
- 3senzatie de oboseala, palid la fata, insomnii, lipsa apetit
- 1agitatie emotionala si insomnie permanenta
- 1imovane vs xanax
- 33ajustare doza rivotril
- 2Insomnie
- 0Insomnie de mult timp
- 4Insomnii
- 1Extrasistole și insomnii