Nu pot dormi in pozitia orizontala, tuse agresiva si inflamatie gambe si mana dreapta | Forumul Medical ROmedic

Nu pot dormi in pozitia orizontala, tuse agresiva si inflamatie gambe si mana dreapta

27-12-2022
dagoss
Nu este medic/terapeut
dagoss
buna ziua numele meu este Dragos si de circa 3 luni nu mai dorm normal in pat pe perna, ci doar pentru 1 ora sau 2 intr un fotoliu in pozitia sezut.locuiesc in Olanda si am fost deja de nenumarate ori ;la medicul de familie mi au temazepan 20 mg fara nici un rezultat apoi mi au dat PROTHAZIN 2 MG de asemenea fara efect acum am programare la spitalul somnului asa se numeste o institutie care ma va testa, dar va fi pe 25 ianuarie.
De asemenea o data cu aceasta insomine a venit si o tuse agresiva ( doctori de aici ma tot testeaza pentru ceva la plamani) si apoi dupa vre o luna am inceput sa am dureri puternice in zona tibiilor si o reseata apoi partea de jos a piciorelor sa umflat pana in zona genunchilor apoi umflatura a urgat pana la jumatatea pulpei, piciorele mele sunt umflate nu mai pot merge normal si mi a aparut pe piciorul stang (initial aratau ca niste cosuri) niste rani din care curge un lichid galben acum de vre o saptamana vad ca si mana dreapta se umfla si ma doare groaznic. i mi cer scuze daca nu am postat exact la subiectul corect, dar va rog sa ma credeti ca sunt disperat am facut multe analize ale sangelui si nu au gasit nimic. ma rog sa ma puteti ajuta cu un sfat. va salut cu respect Dragos
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.