nu pot dormi, nu pot respira si imi amortesc mainile
Buna ziua!
De vreo saptamana am aceste simptome. Cu toate ca sunt obosita si imi e somn, nu reusec sa adorm decat dupa orele 1, 2. Cafea nu beau in cursul zilei, de obicei eu nu consum. Respir foarte greu, ma tine in piept si oftez foarte des. Si mancatul parca ma oboseste si ma lasa fara aer.
Am incercat seara cu ceaiuri, miere, dar in zadar.
Recunosc ca sunt intr-o perioada stresanta ( la serviciu nu mai e siguranta) si cred ca de aici toate astea, insa e destul de greu.
Va rog, daca puteti sa ma ajutati cu un sfat, o recomandare.
Va multumesc!
De vreo saptamana am aceste simptome. Cu toate ca sunt obosita si imi e somn, nu reusec sa adorm decat dupa orele 1, 2. Cafea nu beau in cursul zilei, de obicei eu nu consum. Respir foarte greu, ma tine in piept si oftez foarte des. Si mancatul parca ma oboseste si ma lasa fara aer.
Am incercat seara cu ceaiuri, miere, dar in zadar.
Recunosc ca sunt intr-o perioada stresanta ( la serviciu nu mai e siguranta) si cred ca de aici toate astea, insa e destul de greu.
Va rog, daca puteti sa ma ajutati cu un sfat, o recomandare.
Va multumesc!
2 comentarii
ai o usoara stare de anxietate, probabil de la stres, stiu cum e ca si eu ma confrunt cu asa ceva si ultima data am avut si eu respiratia grea, oboseam si cand vorbeam, trebuia sa ma opresc sa respir sau sa ofez puternic si dupaia continuam discutia.pe mine ma ajuta ceaiul de sunatoare mult si la nevoie, calmogen, un comprimat si incearca sa te detasezi de tot stresul de la munk sau macar sa devii mai optimist, sa gandesti si sa iti repeti ganduri pozitive.
Bună ziua, vă confruntaţi cu o insomnie pe fond de stres. Problemele respiratorii, amorţeala mâinilor sau starea de oboseală sunt consecinţele unui somn neodihnitor. În acelaşi timp, insomnia poate fi o reacţie în anxietate sau depresie.
În general pentru această problemă recomand psihoterapie fiindcă recomandările trebuie înţelese şi aplicate corespunzător. Am dezvoltat un pachet de patru şedinţe de psihoterapie cognitivă şi comportamentală online, pentru tratamentul insomniei. Dacă vă interesează această abordare am să vă ajut cu plăcere.
Numai bine
În general pentru această problemă recomand psihoterapie fiindcă recomandările trebuie înţelese şi aplicate corespunzător. Am dezvoltat un pachet de patru şedinţe de psihoterapie cognitivă şi comportamentală online, pentru tratamentul insomniei. Dacă vă interesează această abordare am să vă ajut cu plăcere.
Numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Sfatuti-ma cum sa ajut o persoana depresiva...va rog
- 13flegma
- 5nu ma pot ridica din pat si am o stare de agitatie si insomnie = efecte adverse seroxat?
- 2probleme cu respiratia
- 6De la ora 4 nu mai pot dormi
- 6insomnii severe
- 1durere de cap si respiratie ingreunata
- 1Simt ca nu pot sa respir normal
- 0Amorțeala in mâna dreapta
- 9Sinuzita maxilara si rinita alergică
- 2Mainile imi amortesc de la cot pana la degete
- 4Insomnie - servici a doua zi
- 0Amorteala mainilor
- 1Tunelul carpian
- 2Tulburări de somn
- 3Insomnie, in timpul somnului sunt constient, simt orice, aud orice...
- 2Degetul mare amortit
- 1Extrasistole și insomnii
- 8Aritmii, dispnee, amroteala in bratul stang, ceafa, piept, dureri ciudate la pacient YOPD
- 3Insomnie
Mai multe informații despre: Insomnia Respiratie dificila amorteala mainilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: