ingrasare

buna ziua ma numesc alexandra.si am o problema foarte mare: am 21 ani, 1.70, si 44 de kg.as dori sami recomandati un tratament naturist de ingrasare.am tot incercat tot felul de medicamente, vitamine si nici un rezultat.nu stiu ce sa mai fac.as vrea sa ma ingras macar 5 kg.multa lume doreste sa slabeasca si eu nu stiu cum sa pun niste kg in plus pe mine.va multumesc foarte mult.astept ideile voastre
2 comentarii

cea mai bună idee să fii sănătoasă este să faci sport= vei mai pune muşchi pe tine, (măcar înot ceva), grăsimea nu este bună pentru sănătate şi oricum vei acumula în timp pentru că metabolismul incetineşte.

Bună Alexandra! În situaţia ta am fost şi eu, dar în uram unui supliment nutritiv foarte eficient care mi-a pus organismul in funcţiune am reuşit să pun pe mine cele 5 kg dorite, încă sunt sub tratament.
Trimitemi un mesaj personal pentru mai multe detali.
Trimitemi un mesaj personal pentru mai multe detali.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1kg si sarcina
- 4doresc sa iau in greutate cat mai repede, cam 5 kg
- 2ingrasare dupa operatia la tiroida
- 2cum sa ma ingras?
- 2am 14 ani, 1.48 inaltime si 36 de kg.. vreau sa ma ingras 2 kg
- 2de ce ma ingras?
- 5m-am ingrasat 10 kg.. tiroida?!?
- 1Cum sa ne ingrasam !?
- 1Ingrasare+stres
- 3spuneti-mi ce sa fac sa ma ingras
- 1Cum sa ma ingras?
- 2kg in plus de dupa sarcina
- 6ma confrunt cu o problema de pilozitate (pe gat, perciuni, mustata)...ce tip de analize sa fac?
- 3sunt prea slaba...
- 0insomnie = grasime, cum scap de ea?
- 4asa am reusit sa ma ingras eu!
- 10Nu ma ingras deloc.
- 144 ani, 1.87m inaltime, 60Kg - " inalt ca bradul slab ca gardul " cum pot sa ma ingras ?
- 1Diabet - a slabit mult! Cum sa se ingrase ?
Mai multe informații despre: dieta de ingrasare ingrasarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: