Ingrasare+stres
![Beyoncé](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Am luat anticonceptionale Yaz la recomandarea unui medic ginecolog, timp de 4 luni. Din pacate cred ca nu au fost bune pt corpul meu, deoarece nu am avut nici menstruatie (decat ffffff putina), iar in ultima perioada, pe langa faptul ca m-am ingrasat, sunt si fff nervoasa, plang, gasesc motive de cearta din orice...Le-am schimbat cu Yasmin, dar ce altceva as mai putea face pentru a-mi ameliora starile acestea?
Va multumesc!
Va multumesc!
1 comentarii
![crystyna.cryss](/arata_img.php?img=cont_79432.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna aceleasi probleme aveam sh eu cand am luat Yasmin (plangeam din orice sh sunt o fire care nu prea plange doar dak e ceva serios nu pt baieti... sh nici chef sa fac sex nu ma atragea)sh leam schimbat pe Yasminelle dar lafel.dupa vreo 3 luni leam schimbat pe mercilon sh sunt ok park nici nu leas lua nu mam ingrasat la ele nah am pofta sa mananc dar ma abtin.de la toare anticonceptionalele ai pofta chef sa mananci dar dak te abti sh mananci cum mancai inainte e ok.si eu mam ingrasat de la yasmin. dar cu mercilon sunt ok
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4contraceptive fara efecte secundare
- 4sufar de ulcer si as vrea sa renunt la fumat fara a ma ingrasa
- 5cum ma pot ingrasa?caz disperat!
- 4stres saul altceva?
- 4sport si mancat rational si se ingarsa in continuare
- 8oare ce am ?
- 3tensiunea, stresul prelungit, emotiile
- 2ingrasare
- 18EFT - cea mai eficienta metoda anti stres
- 0Ce sa mananc sa ma ingras?
- 5vad o panza de paianjen cand sunt foarte obosit si stresat
- 3Dependenta de mancare
- 2Palpitatii inima in urma efortului oboselii stresului
- 1Luarea in greutate!
- 6Cum pot scapa de nervii la stomac? va rog frumos ajutati-ma aceasta boala imi macina viata
- 1Regim de ingrasare!
- 4motiv de ingrijorare... mi-a intarziat cu 5 zile
- 2Nelamurire legata de alimentatie si ingrasare
- 1Probleme de ingrasare, vreau sa ma ingras !
Mai multe informații despre: stresul ingrasarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: