ma confrunt cu o problema de pilozitate (pe gat, perciuni, mustata)...ce tip de analize sa fac?

buna...ma confrunt cu o problema de pilozitate(pe gat, perciuni, mustata)...si din cate am intele ar fi vorba despre ceva hormoni barbatesti..:((...as vrea sa stiu ce sa consult, pe cine.si as mai vrea sa stiu daca tot din cauza asta...m am ingrasat...pentru ca in stilul in care mananc eu acum si locul de munca pe care il am..ar trebuie s fiu ca o scobitoare :)) dar nu se vede nici o reactie.
6 comentarii

Buna ! Incearca sa-ti faci niste analize in ceea ce priveste glanda tiroida :-)

Oare aceste analize:TSH...ATPO glicemie si insulina...sunt pentru glanda?si daca as urma un tratament pentru glanda as putea sa mai slabesc?

eu nu mai inteleg nimic..acum vreo 3 ani am fost la ginegolog deoarce m durea un ovar...acolo mi s a spus ca am ovare policistice.am urmat un tratament cu Diane 35..m am ingrasat..anul acesta am fost l endocrinolog deoarce doctorita de fam.mi a zis k am cu glanda tiroida...acolo mi s a zis k nu am cu glanda am ovare polichiseticea...obezitate gr 1 ceva de genu..apoi am mers din nou la ginecolog.acolo mi s a spus ca nu am ovare poli.nu mai stiu dupa cine sa ma iau

Iti recomand sa consulti un endocrinolog- acesta va lucra impreuna cu ginecologul pt un diagnostic corect si complet. Dc nu ai avut o comunicare buna cu dr de pana acum, mergi la o a doua opinie si incearca sa obtii cat mai multe informatii din discutiile cu medicul.

Oricum...fii foarte atenta la rezultatul pe care ti-l da endocrinologul. Pe mine in Romania m-au diagnosticat cu hipertiroidie si noroc ca nu m-am apucat de tratament pentru ca am fost cam sceptica. In Italia mi-am refacut analizele si rezultatul a fost ca tiroida mea functionaza perfect normal. Dar daca ma luam dupa medic si incepeam tratamente ?!... ma abtin :-)..am oricum o gramada de exemple negative si nu din auzite ci din experienta proprie. Eu te sfatuiesc sa fii foarte atenta la rezultatele analizelor si inainte sa incepi tratamente !

pai tocmai ieri am gasit o scrisoare medicala..de la endocrinolog in care dignosticul era...ovare polichistice.si la ginecolog.mi a facut ecograf intern si a zis k nu am nimic.iar endocrinologul mi a dat sa fac niste analize.cu TSH ATPO insulina...glicemie.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4contraceptive fara efecte secundare
- 2ingrasare dupa operatia la tiroida
- 2In timpul sarcinii s-a ingrasat foarte mult, ce sa faca sa slabeasca?
- 4maninc, maninc, maninc si nici un rezultat
- 5sindrom hipoanabolic - sunt foarte slaba... HELP!!
- 10Pilozitate excesiva la o fetita de 5 ani
- 6depresie postnatala, tratament care m-au ingrasat aproape 26 kg intr-un an
- 3firisoare de par pe piept, sani si abdomen
- 7Exces de pilozitate ajutor
- 0sunt prea slaba!!!
- 3spuneti-mi ce sa fac sa ma ingras
- 1vreau sa ma ingras
- 3vitamina B 12 stimuleaza pofta de mancare?
- 4de mai bine de o luna mama mea a luat foarte mult in greutate
- 4asa am reusit sa ma ingras eu!
- 5Vreau sa ma ingras
- 1îngrăşare excesivă după operaţie la rinichi
- 0tratament cu spray corticosteroizi - ingrasare?
- 4Copil maimuta
- 0Nu ma pot ingrasa si nu sunt nici dezvoltata
Mai multe informații despre: pilozitatea excesiva ingrasarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: