Inflamatie obraz la o saptamana dupa extractia dentara!
Mi s-a facut o extractie de molar in urma cu 6 zile. Totul a decurs fara probleme, locul s-a vindecat partial, in schimb am ramas cu obrazul inflamat, adica locul unde s-a injectat jum din anestezie. A mai scazut inflamatia, nu mai e vizibila, dar s-a format un fel de nodul, dur la atingere si dureros. Nu stiu ce sa fac. Ma gandesc ca dupa o saptamana, orice efecte ulterioare extractiei ar tb sa dispara!!
Am luat antibiotice 4zile inainte si dupa extractie, dar nu mi-au fost prescrise antiinflamatoare. Ma doare obrazul cand deschid gura, la atingere, mestecat si ma tem sa nu fie ceva grav. Va sunt recunoscatoare pt orice raspuns.
Am luat antibiotice 4zile inainte si dupa extractie, dar nu mi-au fost prescrise antiinflamatoare. Ma doare obrazul cand deschid gura, la atingere, mestecat si ma tem sa nu fie ceva grav. Va sunt recunoscatoare pt orice raspuns.
4 comentarii
Cred ca vine cam tirziu raspunsul meu, dar daca mai sint dureri, atunci antiinflamatoare (ibuprofen) sint f bune.
Dar la 2 saptamini de la extractie ar trebui sa nu mai fie probleme.
Dar la 2 saptamini de la extractie ar trebui sa nu mai fie probleme.
Buna,
exact aceleasi simptome le am si eu, la 10 zile de la extractie :(
Imi poti spune cum s-a rezolvat, te rog mult?
Multumesc frumos
exact aceleasi simptome le am si eu, la 10 zile de la extractie :(
Imi poti spune cum s-a rezolvat, te rog mult?
Multumesc frumos
Cred ca am luat ceva Nurofen sau anti-inflamatoare si cu timpul s-a rezolvat problema. I-am spus asta medicului stomatolog si mi-a raspuns ca intr-adevar folosise un anestezic mai puternic, cu sanse de inflamare. Parerea mea e ca a durat cam mult, dar pana la urma iti va trece si tie. Pune gheata si ia niste medicamente anti-inflamatii.
Multumesc mult. Eu intre timp am fost la doctor, care mi-a palpat nodulul si pana seara mi s-a umflat mai rau. am luat-o deci de la capat... o sa stau cu gheata si anti-inflamatoare, asta e, trebuia sa-mi vad de treaba.
Multa sanatate.
Multa sanatate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4extractia maselei de minte
- 8masea minte - operatie
- 4colt ramas in urma extractiei
- 4Extractie dentara
- 3URGENT - Molar de minte Scos
- 7durere post chiuretaj
- 6Parodontita?
- 1dupa extractie inca mai am obrazul umflat
- 4Extractie masea - absces dentar
- 3Sfaturi dupa extractie de masea
- 3extragerea dintilor poate genera deplasarea maxilarului sau mandibulei?
- 4Puroi dupa extractie de masea
- 1infectie dupa extractie
- 1maseau umflata dar mi-a scoso!
- 4exctacie masea
- 5Intrebare extractie
- 2Extracție dinte
- 2Extractie molar de minte
- 1Îngrijire "gaură" rămasă după extracția măselei de minte
- 1Eliminare fire postoperator
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: