Stomatologie extracție măsea de minte
Bună ziua! Am fost acum 2 zile sa îmi scot o masea de minte care nu era ieșită încă deoarece asa am fost sfătuită de medicul ortodont, ca să îmi poată scoate aparatul dentar. În timpul "extracției", durerile erau insuportabile asa ca doamna doctor s-a oprit, chemându-ma înapoi în 2-3 săptămâni. A spus ca în timpul asta osul maselei se va mișca și va ieși mult mai ușor după. Nu am mai avut dureri extreme după, poate și din cauza ca am tot luat nurofen, în schimb de aseară mi s-a umflat fata și nu mai pot deschide gura decât foarte puțin.
Este normal? S-a procedat corect? Ce îmi recomandați?
Vă mulțumesc în avans pentru răspunsuri!
Este normal? S-a procedat corect? Ce îmi recomandați?
Vă mulțumesc în avans pentru răspunsuri!
2 comentarii
Buna ziua,
In mod normal dintele se scoate intr-o singura sedinta. Daca situatia a fost mai coplexa decat asteptarile sau experienta medicului, poate ar trebui sa cereti o a doua opinie. Referitor la situatia actuala cu fata umflata, trebuie sa mergeti pt o consultatie la un stomatolog.
Zi buna!
In mod normal dintele se scoate intr-o singura sedinta. Daca situatia a fost mai coplexa decat asteptarile sau experienta medicului, poate ar trebui sa cereti o a doua opinie. Referitor la situatia actuala cu fata umflata, trebuie sa mergeti pt o consultatie la un stomatolog.
Zi buna!
Buna ziua,
Asa cum a spus si colegul meu, mergeti la un chirurg maxilo-facial pentru o consultatie si o programare pentru extractie, cat mai repede.
Multa sanatate.
Asa cum a spus si colegul meu, mergeti la un chirurg maxilo-facial pentru o consultatie si o programare pentru extractie, cat mai repede.
Multa sanatate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7extractie molar de minte
- 3infectie postextractie
- 6fumatul dupa extractie
- 6La radiografie mai aparea o masea, dar mie inca nu mi-a iesit
- 5dupa extractia unei masele.. mi-a ramas o gaura. in cat timp se vindeca?
- 9tratament infectii dentare
- 3extractie masea
- 3Loc umflat dupa extractie. Este infectie?
- 5AVC in 2oo8 pe fond de fibrilatie artiala... extractie dentara?
- 3infectie dupa extractie?
- 1interventie chirurgicala 'masea minte'
- 6Care este maseaua de minte?
- 0Extractie masea cu puroi
- 5colt din radacina molar de minte ramasa dupa extractie
- 4exctacie masea
- 4Extracție măsea de minte
- 2Posibile urmări ale unei extracții
- 2Abces dentar dupa extractie?
- 2Extractie molar 48
Mai multe informații despre: Extractia dentara Maseaua de minte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: