dureri dupa extractie
buna seara.miercuri dimineata am fost si am facut 2 extractii una din ele fiind o masea.am iesit din cabinet am tinut pansamentul 20 min cum mia recomandat dr totul bn din momentul in care a inceput sa se dezamorteasca buza era unflat in cerul gurii si gingia, dreapta sus.am zis ca e normal dar de fapt nu azi e duminica iar eu de vineri dim sunt incontinuu cu dureri calmantele nu isi mai fac efect.ma doare cu tot cu tampla nu stiu ce as putea avea
am fost vineri sambata la cabinet dar din nefericire ptr mine era inchis.sa chinuit foarte mult sa imi scoata maseau ma apasa pe dintii de alaturi chiar am si plans normal are o mana usoara dr numai ca acum era putin nervos din cauza zgomotului de afara.acum mie frica sa nu fie altceva mai grav
va rog daca puteti sa imi raspundeti
o seara buna tuturor
am fost vineri sambata la cabinet dar din nefericire ptr mine era inchis.sa chinuit foarte mult sa imi scoata maseau ma apasa pe dintii de alaturi chiar am si plans normal are o mana usoara dr numai ca acum era putin nervos din cauza zgomotului de afara.acum mie frica sa nu fie altceva mai grav
va rog daca puteti sa imi raspundeti
o seara buna tuturor
4 comentarii
va rog sa imi raspundeti daca puteti sunt ffff speriata
Buna... eu am facut acum trei saptamani o extractie...am stat 2 saptamani pe calmante...e normal sa se intample asa cv.. s-a inflamat locul de unde a scos maseaua... e o operatie in toata regula, asa ca nu te speria. o sa treaca la un moment dat in schimb ai grija ce mananci
multumesc fff mult acum sunt mai linistita
am fost azi din nou la medic si abia acum mia dat antibiotice sa speram ca nu voi mai avea mult timp durerea
cum nu pot manca am si slabit mie frica sa nu ma imbolnavesc de stomac
o seara buna
am fost azi din nou la medic si abia acum mia dat antibiotice sa speram ca nu voi mai avea mult timp durerea
cum nu pot manca am si slabit mie frica sa nu ma imbolnavesc de stomac
o seara buna
Incearca sa iei pe langa antibiotic si un pansament gastric...ajuta mult...Multa sanatate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2extractia dentara
- 1dupa extractie inca mai am obrazul umflat
- 3exista vreun risc daca imi scot 2 masele deodata?
- 3puroi dupa extractie
- 7Usturimi faringe sus in spatele luetei
- 0probleme la extractie
- 0Durere dupa scoaterea maselei!
- 5gust alterat de la extractia dentara sau poate sa fie si de la candidoza bucala?
- 0Extractie masea de minte
- 0Extractie masea cu puroi
- 1Mancarimi dupa extractie
- 3Razbunarea maselei?
- 9Obraz umflat dupa extractie de molar de minte
- 10Extractie Masele de minte
- 1Probleme dupa extractia unei masea
- 1Extracție radacina masea
- 1Îngrijirea zonei după extracția dentară
- 1Molar de minte
Mai multe informații despre: Extractia dentara durerea dupa extractie
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: