Rest mic masea dupa extractie
Buna ziua, in urma cu o saptamana am avut o extractie a unei masele care era foarte afectata (foarte sparta). Dupa extractie am avut si fire pt a proteja zona deoarece spatiul era foarte mare. Am observat dupa scoaterea firelor ca am un rest foarte mic de masea ramas. Exista posibilitatea de a se infecta locul sau sa creeze alte probleme? Mulțumesc!
3 comentarii
Buna ziua. Probabil ca ati observat osul in care a fost dintele, putin probabil sa fi ramas dinte; v-ar fi anuntat medicul si oricum, ar fi ramas in profunzimea alveolei. Ideal este sa se indeparteze tot dintele la extractie; uneori, un varf care se rupe este imposibil de scos sau se poate scoate cu trauma prea mare si se decide a fi lasat in os.( daca nu este infectat ). Numai bine si nu ocoliti periajul in zona extractiei! Adresati-va medicului dumeavoastra daca observati ceva ''anormal''.
Buna ziua,
Uneori dupa extractii laborioase raman nici aschii de os pe care organismul le elimina deoarece le considera corp strain.
Uneori dupa extractii laborioase raman nici aschii de os pe care organismul le elimina deoarece le considera corp strain.
Buna ziua, ca sa fiți liniștita puteți face o radiografie fix la zona respectiva iar apoi decideți împreuna cu medicul ce este de facut. Poate sa rămână restul dentar acolo sau poate sa va programeze pentru o noua intervenție in cazul in care ceva este rămas.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 73Extractie de masea de minte + alte 3 masele
- 3Infectie la nivelul locului de unde a fost extrasa o masea
- 11Formatiune alba in locul extractiei
- 3Extractie masea
- 1Dureri dupa extragerea unei masele de minte
- 7O posibila infectie dupa extractie!
- 5Radacina ramansa dupa extractie este o problema?
- 6Extractie dentara
- 3Mi-am scos un dinte canin!
- 1Extractie la toti dintii din fata
- 2Masea cu infectie extrasa
- 4extractii dentare la copii
- 1Post operatie masea de minte
- 2Locul umflat dupa extractie
- 3Problema extractie granulom (citire radiografie)
- 1infectie dupa extractie
- 1Umflare după extractie
- 2Extragere Dinți 5
- 2Senzatie ciudata in nas
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: