Extractie molar de minte

Buna seara,
mi-am extras astazi molarul de minte din partea stanga jos. A iesit destul de greu, crecand in obraz si avand radacina curbata. Mi s-a recomandat antiinflamtor(nurofen) si antibiotic(augementin)-5 zile. Dupa extractie s-a inflamat putin obrazul, dar dupa 2-3 ore aproape si-a revenit la normal. Am in schimb pe linia maxilarului(pe os) chiar un pic mai in fata decat milarul o “galmita”. E cazul sa ma ingrijorez, ar putea sa fie un cheag de sange? Sau altceva? E normal?
mi-am extras astazi molarul de minte din partea stanga jos. A iesit destul de greu, crecand in obraz si avand radacina curbata. Mi s-a recomandat antiinflamtor(nurofen) si antibiotic(augementin)-5 zile. Dupa extractie s-a inflamat putin obrazul, dar dupa 2-3 ore aproape si-a revenit la normal. Am in schimb pe linia maxilarului(pe os) chiar un pic mai in fata decat milarul o “galmita”. E cazul sa ma ingrijorez, ar putea sa fie un cheag de sange? Sau altceva? E normal?
2 comentarii

Buna dimineata
Este posibil sa va umflati putin in zona respectiva, dar este ceva normal. Edemul se va remite in cateva zile.
Este posibil sa va umflati putin in zona respectiva, dar este ceva normal. Edemul se va remite in cateva zile.

Bună ziua!
Manifestări precum inflamarea locală și mărirea în volum a obrazului sunt normale după extracția unui molar de minte. Nu vă îngrijorați, simptomele vor dispărea în aproximativ 5 zile.
Manifestări precum inflamarea locală și mărirea în volum a obrazului sunt normale după extracția unui molar de minte. Nu vă îngrijorați, simptomele vor dispărea în aproximativ 5 zile.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Infectie post-operator extractie masea de minte
- 8Care este cea mai sigura si simpla metoda de a avea o alta masea?
- 6Nu pot deschide gura complet
- 5Tinnitus dupa extractie molari
- 4probleme stomatolog
- 3extractie infectie
- 0extractie masea dupa punctie sinusala
- 3extractie dentara
- 4Extractie in timpul menstruatiei
- 4durere limba dupa ce am fost la dentist pt o extractie si o plomba
- 6Infectie masea, extractie radacina, inflamare gingie
- 1Extractie prmolar 3.4 - dureri foarte mari
- 1infectie dupa extractie
- 2E normal aşa?
- 6dupa ce mi-am scos o masea, am ramas cu o gaura
- 3Dinte scos gresit
- 6Mi-am scos maseaua de minte de sus si ma doare un ganglion sub mandibula la atingere.
- 2Dupa extractia maselei de minte
- 0Probleme postextractionale ale unui rest radicular ce comunica cu sinusul!
- 2Odontectomie (extragerea molarului de minte)
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: