Extractie molar de minte
Buna seara,
mi-am extras astazi molarul de minte din partea stanga jos. A iesit destul de greu, crecand in obraz si avand radacina curbata. Mi s-a recomandat antiinflamtor(nurofen) si antibiotic(augementin)-5 zile. Dupa extractie s-a inflamat putin obrazul, dar dupa 2-3 ore aproape si-a revenit la normal. Am in schimb pe linia maxilarului(pe os) chiar un pic mai in fata decat milarul o “galmita”. E cazul sa ma ingrijorez, ar putea sa fie un cheag de sange? Sau altceva? E normal?
mi-am extras astazi molarul de minte din partea stanga jos. A iesit destul de greu, crecand in obraz si avand radacina curbata. Mi s-a recomandat antiinflamtor(nurofen) si antibiotic(augementin)-5 zile. Dupa extractie s-a inflamat putin obrazul, dar dupa 2-3 ore aproape si-a revenit la normal. Am in schimb pe linia maxilarului(pe os) chiar un pic mai in fata decat milarul o “galmita”. E cazul sa ma ingrijorez, ar putea sa fie un cheag de sange? Sau altceva? E normal?
2 comentarii
Buna dimineata
Este posibil sa va umflati putin in zona respectiva, dar este ceva normal. Edemul se va remite in cateva zile.
Este posibil sa va umflati putin in zona respectiva, dar este ceva normal. Edemul se va remite in cateva zile.
Bună ziua!
Manifestări precum inflamarea locală și mărirea în volum a obrazului sunt normale după extracția unui molar de minte. Nu vă îngrijorați, simptomele vor dispărea în aproximativ 5 zile.
Manifestări precum inflamarea locală și mărirea în volum a obrazului sunt normale după extracția unui molar de minte. Nu vă îngrijorați, simptomele vor dispărea în aproximativ 5 zile.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Extractia maselelor
- 3infectie postextractie
- 5durere dupa extractie - e normal?
- 1scoaterea maselelor de minte !!
- 1Dureri dupa extragerea unei masele de minte
- 2operatie de extractie la premolar
- 2extractie molari minte inclusi - probleme
- 3extragerea dintilor poate genera deplasarea maxilarului sau mandibulei?
- 3extractie masea granulom
- 1Alternativa la extractia dintilor mobili - Electronic doctor
- 1Scoatere masea
- 5colt din radacina molar de minte ramasa dupa extractie
- 3umflatura
- 2Dupa extractia maselei de minte
- 9Cheagul de sange nu mai este in alveola
- 3Extractie masele
- 1Exctractie dentara
- 1Extracție masea de minte / dureri insuportabile
- 2Se poate face extracție deși este punga puroi la rădăcină?
- 2Extracție molar de minte
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: