Dupa exctractia dentara
Buna seara, mi sa facut o exctractie de masea de 2 zile si problema e ca am observat ca a ramas un colt mai mic inca acolo, problema e ca eu sunt in Londra si am fost la un cabinet de aici si nu mi s-au parut ca lucreaza asa cum se lucreaza in tara la noi, m-au luat anestezie direct au scoso mai mult pe viu, si dupa m-au trimis acasa nu am. Curățat zona nu au verificat daca e in regula totul mi-au pus pansament si acasa si vreau sa ma intorc inpoi dar a-și dori sa stiu cum ar trb sa decurca lucrurile in cazul acesta, bauiesc ca trebuie inlaturat coltul, dar parca imi este frica sa nu imi scoata din greseala acel cheag sangvin care din ce stiu eu e necasr pentru vindecare si fara e de rau.
2 comentarii
Buna ziua! Ar trebui sa se faca o radiografie de control si asa se obiectiveaza daca a ramas un rest dentar in alveola sau nu. Este posibil sa fie os/ sept coltul acela, nu pot sa stiu fara sa vad situatia. Nu este rau sa faceti o programare la control.
Buna ziua, multumesc de raspuns, problema e ca acel colt se misca si e pe marginea gingiei, dar o sa le cer o radiografie sa eliminam orice dubiu. Multumesc frumos pentru raspuns. O zi frumoasa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Fistula dentara se inchide de la sine? Rog raspuns
- 4extractia maselei de minte
- 3Infectie la nivelul locului de unde a fost extrasa o masea
- 3Loc umflat dupa extractie. Este infectie?
- 5Tinnitus dupa extractie molari
- 3exista vreun risc daca imi scot 2 masele deodata?
- 1Extractii dentare dupa tratament cu citostatice.
- 3extractie masea granulom
- 1Probleme masea de minte - Extractie? DA sau NU?
- 2extracţie canini
- 2Extracție Masea
- 3Rest mic masea dupa extractie
- 3Extracție măsea de minte
- 2Extractie molar de minte
- 3Extractie masele
- 1Exctractie dentara
- 1Fire scoase prea devreme
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: