Vreau sa mi se scoata maseaua
Acum cativa ani mi s-a pus un pivot pe o masea. De atunci mereu am avut probleme cu acel dinte, se umfla gingia, mirosea si urat uneori, se desumfla fara tratament. De o saptamana am dureri mari de tot dupa ce mananc, ma spal pe dinti si trece foarte greu trece dar nu pot manca pe partea aceea.
As dori sa mi se scoata acea masea, e focar de infectie si de durere.
Doctorul ma tot trimite la radiografie, vrea sa ii faca coroana, eu nu vreau asta.
Atata vreme cat e cu probleme maseaua.
Ce poate fi acolo la masea? Ca nu si-a dat cu parerea nici dupa consult.
Pentru extractie e nevoie de radiografie? Nu cred.
As dori sa mi se scoata acea masea, e focar de infectie si de durere.
Doctorul ma tot trimite la radiografie, vrea sa ii faca coroana, eu nu vreau asta.
Atata vreme cat e cu probleme maseaua.
Ce poate fi acolo la masea? Ca nu si-a dat cu parerea nici dupa consult.
Pentru extractie e nevoie de radiografie? Nu cred.
2 comentarii
Nu zice nici un doctor nimic, deh, CORB LA CORB NU ISI SCOATE OCHII!!
cE ATATA DEONTOLOGIE PROFESIONALA, NU EXSTA ASA CEVA.
Nici nu stiu de ce am mai intrebat
cE ATATA DEONTOLOGIE PROFESIONALA, NU EXSTA ASA CEVA.
Nici nu stiu de ce am mai intrebat
Bună ziua,
înțeleg că aveți o problemă persistentă cu un dinte care a fost tratat cu un pivot și că aveți dureri mari și alte simptome neplăcute. În cazul unui dinte care prezintă complicații recurente, cum ar fi umflarea gingiei și mirosul neplăcut, este posibil să existe o infecție sau un abces în jurul dintelui sau sub pivot.
Este important să înțelegeți că înainte de a lua o decizie privind tratamentul, medicul dentist dvs. poate recomanda radiografii pentru a evalua starea exactă a dintelui, a rădăcinii și a țesuturilor din jur. Radiografiile pot oferi informații importante și pot ajuta medicul să identifice cauza exactă a problemelor și să planifice tratamentul potrivit.
Extractia unui dinte poate fi o decizie importantă și nu ar trebui luată fără o evaluare adecvată și informații complete. Radiografiile ajuta medicul să evalueze dacă există alte opțiuni de tratament viabile, cum ar fi tratamentul canalului radicular sau alte proceduri de salvare a dintelui. Uneori, extractia poate fi evitată prin aceste intervenții.
În orice caz, este important să discutați deschis și sincer cu medicul dentist și să îi exprimați preocupările și preferințele dvs. în ceea ce privește tratamentul. Puteți cere o explicație clară a opțiunilor de tratament și a consecințelor acestora. Dacă sunteți nesigură sau doriți o a doua opinie, puteți căuta și consulta un alt medic dentist pentru a obține o perspectivă suplimentară.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs. sau apropiaților dvs., pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună din 2007
.
înțeleg că aveți o problemă persistentă cu un dinte care a fost tratat cu un pivot și că aveți dureri mari și alte simptome neplăcute. În cazul unui dinte care prezintă complicații recurente, cum ar fi umflarea gingiei și mirosul neplăcut, este posibil să existe o infecție sau un abces în jurul dintelui sau sub pivot.
Este important să înțelegeți că înainte de a lua o decizie privind tratamentul, medicul dentist dvs. poate recomanda radiografii pentru a evalua starea exactă a dintelui, a rădăcinii și a țesuturilor din jur. Radiografiile pot oferi informații importante și pot ajuta medicul să identifice cauza exactă a problemelor și să planifice tratamentul potrivit.
Extractia unui dinte poate fi o decizie importantă și nu ar trebui luată fără o evaluare adecvată și informații complete. Radiografiile ajuta medicul să evalueze dacă există alte opțiuni de tratament viabile, cum ar fi tratamentul canalului radicular sau alte proceduri de salvare a dintelui. Uneori, extractia poate fi evitată prin aceste intervenții.
În orice caz, este important să discutați deschis și sincer cu medicul dentist și să îi exprimați preocupările și preferințele dvs. în ceea ce privește tratamentul. Puteți cere o explicație clară a opțiunilor de tratament și a consecințelor acestora. Dacă sunteți nesigură sau doriți o a doua opinie, puteți căuta și consulta un alt medic dentist pentru a obține o perspectivă suplimentară.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs. sau apropiaților dvs., pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună din 2007
.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Fistula dentara se inchide de la sine? Rog raspuns
- 2extractia dentara
- 36coroana de portelan
- 1Extragere masea
- 6dintele dinaintea locului extractiei ma incomodeaza cumplit de cand a ramas fara maseaua de dupa
- 1Inlocuire dinti cu coroana
- 9Dinte negru
- 1Extractie masea nereusita
- 1Extractie masea monte cu abces
- 5Coroane dentare metalo-ceramice pe incisivii centrali din partea de sus
- 1Scoatere masea
- 1intrebare
- 1As vrea sa.mi scot singur o masea
- 6Coroana dentara
- 3Extracție măsea de minte cariata în timp ce iau antibiotic
- 3întrebarre - cum trebuie sa arate un loc care se vindeca dupa extracție?
- 2Os iesit prin gingie dupa extractie masea de minte
- 4Premolar cu pivot probleme?
- 5Infecţie postextracţională
- 1E ok sa se faca 2 implanturi si o extractie de masea de minte in aceiasi sedinta?
Mai multe informații despre: Extractia dentara coroana dentara pivotul dentar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: