Infectie urinara cu Klebsiella pneumoniae
Buna ziua, ma poate ajuta si pe mine cineva cu o parere? Am avut acum un an infectie cu Klebsiella
pneumoniae, am tratat conform antibiogramei. Acum am facut iar. Cum se capata aceasta infectie? Se transmite sexual oral sau de pe capacul de toaleta? Mai am o temere, se poate transmite din cauza urinei si in vagin? Am facut acum saptamani analiza de secretie si era in regula. Trebuie sa reiau controlul ginecologic? Am o igiena destul de obsedanta. Baie de 2 ori pe zi, chiar si de 3 ori daca am relatie sexuala in ziua respectiva. Maini spalate dupa fiecare toaleta plus ca urinez dupa actul sexual si inainte. Nu stiu de unde tot capat infectia asta. O fi din cauza ca am amanat sa urinez? Nu am avut unde urina intr-o zi cam 7 ore si am simtit dupa urinare un mic discomfort.
pneumoniae, am tratat conform antibiogramei. Acum am facut iar. Cum se capata aceasta infectie? Se transmite sexual oral sau de pe capacul de toaleta? Mai am o temere, se poate transmite din cauza urinei si in vagin? Am facut acum saptamani analiza de secretie si era in regula. Trebuie sa reiau controlul ginecologic? Am o igiena destul de obsedanta. Baie de 2 ori pe zi, chiar si de 3 ori daca am relatie sexuala in ziua respectiva. Maini spalate dupa fiecare toaleta plus ca urinez dupa actul sexual si inainte. Nu stiu de unde tot capat infectia asta. O fi din cauza ca am amanat sa urinez? Nu am avut unde urina intr-o zi cam 7 ore si am simtit dupa urinare un mic discomfort.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2infectie urinara
- 2infectie urinara
- 3infectie urinara?
- 9infectii urinare
- 2infectie urinara
- 3Sotul meu urineaza noaptea in somn
- 3Urinez foarte galben...mai inchis asa
- 11anemie si infectie urinara
- 5Fac diferite infectii..
- 4infectie urinara cu E coli
- 9Junghi in flancul stang
- 0Infectie urinara sau Candida?
- 0Biseptol concomitent cu Uricol
- 0Diagnosticat cu Klebsiella pneumoniae
- 1Sumar urina si urocultura
- 0Eritrocite si leucocite urina
Mai multe informații despre: Infectiile urinare Infectiile tractului urinar infectia urinara klebsiella pneumoniae
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: