Infectie urinara care nu trece
Buna seara,
De 5 zile ma confrunt cu o infecție urinara suparatoare.Simptomele au fost nevoie permanentă de a urina, si usoara usturime.Am luat Nolicin, azi e a 5-a zi, am mai luat Uractiv Forte, dar se pare ca nu trece.Ce alt antibiotic as putea sa mai incerc, exclus clasa penicilinelor pt ca sunt alergica.Medicul de familie a spus sa iau Tavanic, dar am citit prea multe pareri proaste despre efectele lui adverse, deci nu il voi lua.Urocultura am citit ca nu se poate face daca sunt pe tratament cu antibiotic in prezent.Ce as putea lua, si oare trebuie sa fac pauza intre antibiotice, sau pot continua alte 5 zile?De regula cu Nolicin imi trecea altadata in 2 zile, dar acum nu isi face efectul.Va multumesc!
De 5 zile ma confrunt cu o infecție urinara suparatoare.Simptomele au fost nevoie permanentă de a urina, si usoara usturime.Am luat Nolicin, azi e a 5-a zi, am mai luat Uractiv Forte, dar se pare ca nu trece.Ce alt antibiotic as putea sa mai incerc, exclus clasa penicilinelor pt ca sunt alergica.Medicul de familie a spus sa iau Tavanic, dar am citit prea multe pareri proaste despre efectele lui adverse, deci nu il voi lua.Urocultura am citit ca nu se poate face daca sunt pe tratament cu antibiotic in prezent.Ce as putea lua, si oare trebuie sa fac pauza intre antibiotice, sau pot continua alte 5 zile?De regula cu Nolicin imi trecea altadata in 2 zile, dar acum nu isi face efectul.Va multumesc!
2 comentarii
Daca simptomele sunt doar de cistita, faceti 2 zile pauza de antibiotic si recoltati o urocultura. In aceste 2 zile puteti lua ibuprofen pentru simptome. Apoi pana la rezultatul uroculturii puteti incerca alt tratament empiric (fosfomicina, biseptol sau nitrofurantoin). Probabil ca bacteria este rezistenta la norfloxacina. Este posibil sa fie rezistenta si la alte antibiotice, de aceea trebuie urocultura cu antibiograma.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Infectie urinara transmitere sexuala...
- 4sarcina si infectie urinara
- 4Infectie urinara. Va rog sa-mi raspundeti!
- 7infectie urinara copil de 8 ani
- 0sarcina si anexita este posibil ?
- 10Rog interpretare analize Sumar de urina - Posibil infectie?
- 3infectie urinara
- 4Barbati - scurgere ocazionale la urinare
- 18E neaparat de facut urocultura antibiograma pt a da tratament in infectie urinara?
- 1infectia urinara afecteaza colul sau inf. ginec. infecteaza vezica?
- 5Culoare urina, voma, diareea
- 0Infectie urinara in sarcina de 37 de saptamani, daca nu se trateaza, se intampla ceva?
- 1prostata, infectia urinara, incontinenta urinara?
- 1Infectie urinara si gastrita
- 1Tratarea infectiilor urinare recurente
- 1Infectie urinara recidivanta cu pseudomonas aeruginosa la 92 ani
- 1Infecție urinară cu E coli
- 103Infectie urinara cu enterococcus faecalis
- 0Disconfort dupa sex - infectie urinara
- 2Urinare extrem de frecventa (non-stop)
Mai multe informații despre: Infectiile urinare infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: