Infectie urinara care nu trece
![IoanaGrt](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara,
De 5 zile ma confrunt cu o infecție urinara suparatoare.Simptomele au fost nevoie permanentă de a urina, si usoara usturime.Am luat Nolicin, azi e a 5-a zi, am mai luat Uractiv Forte, dar se pare ca nu trece.Ce alt antibiotic as putea sa mai incerc, exclus clasa penicilinelor pt ca sunt alergica.Medicul de familie a spus sa iau Tavanic, dar am citit prea multe pareri proaste despre efectele lui adverse, deci nu il voi lua.Urocultura am citit ca nu se poate face daca sunt pe tratament cu antibiotic in prezent.Ce as putea lua, si oare trebuie sa fac pauza intre antibiotice, sau pot continua alte 5 zile?De regula cu Nolicin imi trecea altadata in 2 zile, dar acum nu isi face efectul.Va multumesc!
De 5 zile ma confrunt cu o infecție urinara suparatoare.Simptomele au fost nevoie permanentă de a urina, si usoara usturime.Am luat Nolicin, azi e a 5-a zi, am mai luat Uractiv Forte, dar se pare ca nu trece.Ce alt antibiotic as putea sa mai incerc, exclus clasa penicilinelor pt ca sunt alergica.Medicul de familie a spus sa iau Tavanic, dar am citit prea multe pareri proaste despre efectele lui adverse, deci nu il voi lua.Urocultura am citit ca nu se poate face daca sunt pe tratament cu antibiotic in prezent.Ce as putea lua, si oare trebuie sa fac pauza intre antibiotice, sau pot continua alte 5 zile?De regula cu Nolicin imi trecea altadata in 2 zile, dar acum nu isi face efectul.Va multumesc!
2 comentarii
![Dr. Albu Laura](/arata_img.php?img=cont_167429.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Daca simptomele sunt doar de cistita, faceti 2 zile pauza de antibiotic si recoltati o urocultura. In aceste 2 zile puteti lua ibuprofen pentru simptome. Apoi pana la rezultatul uroculturii puteti incerca alt tratament empiric (fosfomicina, biseptol sau nitrofurantoin). Probabil ca bacteria este rezistenta la norfloxacina. Este posibil sa fie rezistenta si la alte antibiotice, de aceea trebuie urocultura cu antibiograma.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4cistita!?
- 3Pierderi urinare mici imediat dupa urinare
- 6Analize dupa infectia urinara, pentru sarcina
- 3Fetita 8 ani cu probleme urinare de 3 ani
- 4E-coli pozitiv la urocultura
- 2Prevenirea infectiei urinare
- 2Antibiotice in exces
- 21Infectii urinare repetate timp de 2 ani
- 1Infectie urinara
- 5infectie urinara care a revenit
- 1ziua nimic, noaptea mor de durere- e posibil?
- 1Infectii urinare si pungute cu lichid pe vezica
- 1Tratarea infectiilor urinare recurente
- 1Infecție urinară, usturimile au devenit insuportabile - Cunoașteti un tratament Naturist?
- 103Infectie urinara cu enterococcus faecalis
- 0Durere de burta-senzatii de urina
- 1Sumar urina si urocultura
- 2Klebsiella SPP
- 0Disconfort, arsură vezica și uretra
- 1Infecție urinară
Mai multe informații despre: Infectiile urinare infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: