Infectie urinara care nu trece
Buna seara,
De 5 zile ma confrunt cu o infecție urinara suparatoare.Simptomele au fost nevoie permanentă de a urina, si usoara usturime.Am luat Nolicin, azi e a 5-a zi, am mai luat Uractiv Forte, dar se pare ca nu trece.Ce alt antibiotic as putea sa mai incerc, exclus clasa penicilinelor pt ca sunt alergica.Medicul de familie a spus sa iau Tavanic, dar am citit prea multe pareri proaste despre efectele lui adverse, deci nu il voi lua.Urocultura am citit ca nu se poate face daca sunt pe tratament cu antibiotic in prezent.Ce as putea lua, si oare trebuie sa fac pauza intre antibiotice, sau pot continua alte 5 zile?De regula cu Nolicin imi trecea altadata in 2 zile, dar acum nu isi face efectul.Va multumesc!
De 5 zile ma confrunt cu o infecție urinara suparatoare.Simptomele au fost nevoie permanentă de a urina, si usoara usturime.Am luat Nolicin, azi e a 5-a zi, am mai luat Uractiv Forte, dar se pare ca nu trece.Ce alt antibiotic as putea sa mai incerc, exclus clasa penicilinelor pt ca sunt alergica.Medicul de familie a spus sa iau Tavanic, dar am citit prea multe pareri proaste despre efectele lui adverse, deci nu il voi lua.Urocultura am citit ca nu se poate face daca sunt pe tratament cu antibiotic in prezent.Ce as putea lua, si oare trebuie sa fac pauza intre antibiotice, sau pot continua alte 5 zile?De regula cu Nolicin imi trecea altadata in 2 zile, dar acum nu isi face efectul.Va multumesc!
2 comentarii
Daca simptomele sunt doar de cistita, faceti 2 zile pauza de antibiotic si recoltati o urocultura. In aceste 2 zile puteti lua ibuprofen pentru simptome. Apoi pana la rezultatul uroculturii puteti incerca alt tratament empiric (fosfomicina, biseptol sau nitrofurantoin). Probabil ca bacteria este rezistenta la norfloxacina. Este posibil sa fie rezistenta si la alte antibiotice, de aceea trebuie urocultura cu antibiograma.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18Extrofie de vezica
- 4Infectie urinara. Va rog sa-mi raspundeti!
- 2infectie urinara si nisip la rinichi
- 3probleme cu urinatul
- 10Rog interpretare analize Sumar de urina - Posibil infectie?
- 3Jet urinar fara presiune
- 7Infectie urinara?
- 6Am facut de aproximativ 5 ori tratament pentru infectia urinara e.coli si nu a dat rezultat
- 2Infectie urinara
- 0Infectie urinara
- 1Probleme la urinare
- 0Infecte urinara recidivanta
- 1Posibila infectie urinara + libido scazut ?
- 2Problema urinala!
- 1infectii urinare, va rog un remediu
- 0Biseptol concomitent cu Uricol
- 3Secreţii vaginale
- 0Infectie urinara cu Klebsiella pneumoniae
- 2Ejaculare slaba dupa infectie urinara
Mai multe informații despre: Infectiile urinare infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: