Antibiotice in exces | Forumul Medical ROmedic

Antibiotice in exces

21-07-2011
valens
Nu este medic/terapeut
valens
Buna ziua! In cazul unei infectii urinare care a debutat cu o usoara temperatura am luat Unasyn. Dupa 5 zile, cand totul mergea spre bine a aparut din nou temperatura.Am schimbat antibioticul, (zanocin) si acum, dupa 8 zile totul este ok.Intrebarea mea: Pot sa iau Zanocinul 10 zile, atat cat trebuie intr-o infectie urinara sau deja vor fi prea multe zile cu administrare de antibiotic tinand cont si de cele 5 zile in care am luat Unasyn?
Multumesc mult si anticipat. Doamne ajuta ! Sanatate la toata lumea!
2 comentarii
0
21-07-2011, ora 17:18
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Eu zic ca este indeajuns 7 zile de Zanocin..cam asta ar fi tratamentul pt infectii, cam o saptamana si oricum ai mai luat si Unasyn... nu este bine sa iei de capul tau, mai ales sa le schimbi...sper ca ai fost la medic inainte..eu zic sa le opresti faci o saptamana pauza, si apoi mergi sa
faci o urocultura ca sa vezi daca ai scapat..daca nu, vei primi o data cu analiza si o antibiograma, si acolo vei avea antibioticele la care este sensibila infectia ta si te vei putea trata corect..si inca ceva, antibioticele luat dupa ureche nu sunt intotdeauna eficiente, pt ca poti lua un antibiotic la care bacteria este rezistenta, si il iei degeaba..
0
11-08-2014, ora 14:47
alex1984_2014
Nu este medic/terapeut
alex1984_2014
Am 30 de ani si in ultimii 2 ani am avut repetate infectii urinare. Medicul de familie mi-a dat reteta pentru antibiotice de fiecare data, asa ca am facut si candida de vreo 2 ori. Dupa ce urmam tratamentul simptomele dispareau si reapareau dupa o perioada de timp. Cand imi repetam urocultura imi iesea infectie urinara si am si ureea ridicata.As vrea sa fac un tratament naturist bun.Daca ma poate ajuta cineva cu o recomandare pentru un tratament naturist care are efect as fi foarte recunoscatoare, deoarece m-am saturat sa tot iau antibiotice si sa nu dispara infectia.Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.