Infectie urinara și simptome
Bună-ziua, inep a va spune ca acum 2 săptămâni am ajuns la spital cu atac de panica sever. Am făcut analize la sânge, radiologie plămâni, urina.Am fost depistat cu infectie urinara. Ca și tratament am primit : Urinal akut ; antibiotic Cuminol 500 și flamexin 20mg.
Am terminat tratamentul într-o săptămână, a mai trecut o săptămână și am ceceleasi simptome cu care am ajuns la spital : bufeuri, tremur, frisoane, urinare deasa și insuficienta.
Am terminat tratamentul într-o săptămână, a mai trecut o săptămână și am ceceleasi simptome cu care am ajuns la spital : bufeuri, tremur, frisoane, urinare deasa și insuficienta.
2 comentarii
1.atacul de panica nu trece fara tratament.
2.mergeti la urolog pt investigatii amanuntite. nu va poate da nimeni de pe forum indicatii legat de problema infectiei urinare pe care o aveti
2.mergeti la urolog pt investigatii amanuntite. nu va poate da nimeni de pe forum indicatii legat de problema infectiei urinare pe care o aveti
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Urinez mult noaptea
- 2urinari dese
- 3prostata, uretrita, infectie urinara
- 7In Canada medicii nu-mi gasesc cauza urinatului des
- 3infectie in urina
- 1epididimita
- 5infectie urinara sau sensibilitate ridicata?
- 4infectie urinara cu E-coli la copii
- 4urinez de si imi e frica sa merg la doctor..
- 2Antibiotice in exces
- 7urinari dese (20-30 ori), candida genitala+posibil si orala, oboseala continua
- 6Problema urinare: frecventa si foarte slaba
- 1Urinari dese!!!
- 0Urinari dese dupa actul sexual.
- 0scurgere cu miros urat
- 1Impotriva urinatului
- 0Infecție urinară
- 1Răspundeți - infecții urinare
- 4Ce ii cauzeaza partenerei infectii urinare si nevoie deasa de urinare dupa sex?
Mai multe informații despre: Infectiile urinare Infectiile tractului urinar Urinarea frecventa infectia urinara urinare incompleta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: