Infectie urinara și simptome
Bună-ziua, inep a va spune ca acum 2 săptămâni am ajuns la spital cu atac de panica sever. Am făcut analize la sânge, radiologie plămâni, urina.Am fost depistat cu infectie urinara. Ca și tratament am primit : Urinal akut ; antibiotic Cuminol 500 și flamexin 20mg.
Am terminat tratamentul într-o săptămână, a mai trecut o săptămână și am ceceleasi simptome cu care am ajuns la spital : bufeuri, tremur, frisoane, urinare deasa și insuficienta.
Am terminat tratamentul într-o săptămână, a mai trecut o săptămână și am ceceleasi simptome cu care am ajuns la spital : bufeuri, tremur, frisoane, urinare deasa și insuficienta.
2 comentarii
1.atacul de panica nu trece fara tratament.
2.mergeti la urolog pt investigatii amanuntite. nu va poate da nimeni de pe forum indicatii legat de problema infectiei urinare pe care o aveti
2.mergeti la urolog pt investigatii amanuntite. nu va poate da nimeni de pe forum indicatii legat de problema infectiei urinare pe care o aveti
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Infectie urinara
- 9infectii urinare
- 2infectie urinara
- 13Dureri in partea stanga sub coaste
- 10Benzoicum acidum -remediu homeopatic pentru infecţii urinare
- 3Urinez des, fara usturimi
- 4la cat timp dupa terminarea tratamentului cu antibiotic pot face urocultura?
- 3infectie urinara?
- 4infectie urinara cu E-coli la copii
- 9Usturimi si inflamatii pe capul penisului
- 3Tratament urinari frecvente
- 1cistita?
- 1infectie urinara si e-coli
- 0Infectie urinara Proteus
- 0Diaree si infectie urinara
- 0Urinez des, ma dor testiculele
- 0Uretrita-analize necesare
- 0Interpretare analize ginecologie
- 1Răspundeți - infecții urinare
- 0Cui sa ma mai adresez? urinez des si putin
Mai multe informații despre: Infectiile urinare Infectiile tractului urinar Urinarea frecventa infectia urinara urinare incompleta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: