Infectie urinara și simptome
![RazvanGh](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Bună-ziua, inep a va spune ca acum 2 săptămâni am ajuns la spital cu atac de panica sever. Am făcut analize la sânge, radiologie plămâni, urina.Am fost depistat cu infectie urinara. Ca și tratament am primit : Urinal akut ; antibiotic Cuminol 500 și flamexin 20mg.
Am terminat tratamentul într-o săptămână, a mai trecut o săptămână și am ceceleasi simptome cu care am ajuns la spital : bufeuri, tremur, frisoane, urinare deasa și insuficienta.
Am terminat tratamentul într-o săptămână, a mai trecut o săptămână și am ceceleasi simptome cu care am ajuns la spital : bufeuri, tremur, frisoane, urinare deasa și insuficienta.
2 comentarii
![360](/arata_img.php?img=cont_88934.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
1.atacul de panica nu trece fara tratament.
2.mergeti la urolog pt investigatii amanuntite. nu va poate da nimeni de pe forum indicatii legat de problema infectiei urinare pe care o aveti
2.mergeti la urolog pt investigatii amanuntite. nu va poate da nimeni de pe forum indicatii legat de problema infectiei urinare pe care o aveti
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2infectie genitala?
- 16e coli si ciprinol
- 4nu raman insarcinata, de ce?
- 4Bânuiesc că am o infecţie.
- 3Urinez foarte galben...mai inchis asa
- 4urinez de si imi e frica sa merg la doctor..
- 9urinari foarte dese
- 5infectie urinara cu E Coli
- 1Urinez de la o vreme foarte des, am o mancarime si o jena pe canal.. diagnostic?
- 0Biseptol concomitent cu Uricol
- 1ziua nimic, noaptea mor de durere- e posibil?
- 1Tratarea infectiilor urinare recurente
- 0gentamicina la nou nascuti
- 2Miros neplăcut in zona intima
- 0Infectie urinara
- 3Simptome BTS
- 1Urinare frecventa, jet scăzut
- 2Klebsiella SPP
- 2Simptome diabet
Mai multe informații despre: Infectiile urinare Infectiile tractului urinar Urinarea frecventa infectia urinara urinare incompleta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: