Infectie urinara recidivata cu Klebsiella - tratament homeopat?
Buna ziua,
In ultimele 3 luni ma tot lupt cu o infectie urinara care initial a fost E coli pe care am tratat-o cu Nolicin 10 zile. A recidivat in E Coli rezistenta la nolicin si am tratat-o cu Augmentin inca 10 zile. Mentionez ca tratamentele au fost conforme cu antibiograma. A recidivat a 3-a oara in Klebsiella Pulmonae rezistenta la o gramada de antibiotice, iar cele sensibile se gasesc doar in spital. Am discutat cu un medic nefrolog care mi-a recomandat Eficef, insa nu este testat in antibiograma. M-am interesat la unul din laboratoarele la care am efectuat uroculturi si nu au posibilitatea sa testeze substanta activa pt ca nu face parte din kitul lor de test.
De asemenea, as vrea sa evit tratamentul cu antibiotic inca odata.
1. Ce imi recomandati?
2. Am auzit ca la Institutul Cantacuzino pot crea o schema de tratament personalizata si un vaccin care sa previna aceste infectii, stiti ceva despre asta?
3. Exista vreo alternativa de tratament hoemopat la aceasta infectie?
Multumesc.
In ultimele 3 luni ma tot lupt cu o infectie urinara care initial a fost E coli pe care am tratat-o cu Nolicin 10 zile. A recidivat in E Coli rezistenta la nolicin si am tratat-o cu Augmentin inca 10 zile. Mentionez ca tratamentele au fost conforme cu antibiograma. A recidivat a 3-a oara in Klebsiella Pulmonae rezistenta la o gramada de antibiotice, iar cele sensibile se gasesc doar in spital. Am discutat cu un medic nefrolog care mi-a recomandat Eficef, insa nu este testat in antibiograma. M-am interesat la unul din laboratoarele la care am efectuat uroculturi si nu au posibilitatea sa testeze substanta activa pt ca nu face parte din kitul lor de test.
De asemenea, as vrea sa evit tratamentul cu antibiotic inca odata.
1. Ce imi recomandati?
2. Am auzit ca la Institutul Cantacuzino pot crea o schema de tratament personalizata si un vaccin care sa previna aceste infectii, stiti ceva despre asta?
3. Exista vreo alternativa de tratament hoemopat la aceasta infectie?
Multumesc.
3 comentarii
Infectiile urinare repetate sant adesea semne ale altor afectiuni care le genereaza(daca tratezi febra, nu inseamna ca ai tratat si cauza care a generat-o)asa incat limitarea la tratamentul strict al infectiei, nu este suficient.Trebuie inspectat intreg aparatul reno-urinar.Vaccin impotriva infectiilor urinare nu exista.Tratamentul homeopat s-ar putea sa va creeze situatii foarte neplacute, daca nu este auxiliar.
Buna ziua...am un copil de 2 ani si 4 luni care imi face puroi in gat..foarte des..chiar si de 2 ori pe luna..in urma unui exudat faringian(sper ca am zis bine)a iesit ca are rare colonii klepsiella.acuma suntem cu tratamnet, antibiotic stodal.este ok?oare se poat scapa de acest microb?
Draga Mejolie, Am aceeasi problema cu tine. Cum ai rezolvat pana la urma?
Ai avut si dureri de vezica utinara? Raspunsul tau m-ar ajuta mult.
merci
Ai avut si dureri de vezica utinara? Raspunsul tau m-ar ajuta mult.
merci
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Infectie urinara - intarziere a menstruatie?
- 2un homeopat in iasi, va rog
- 3Metode de vindecare alternative..
- 5Tratament cu pastile homeopatice - boli cu transmitere sexuala
- 10Benzoicum acidum -remediu homeopatic pentru infecţii urinare
- 7Eugenia jambosa, un remediu util pentru acnee!
- 6Sondaj: orice om ar alege homeopatia chiar daca o cunoaste
- 3infectie in urina
- 4infectie urinara cu E-coli la copii
- 4nuxvomica ajuta la diminuarea consumului de alcool?
- 6Infectie urinara sau altceva?
- 1Cuperoza - un sfat de la un homeopat
- 21Cum mi-am salvat mana?
- 3Poate ajuta Homeopatia in tratarea eficienta a coloanei vertebrale?
- 0homeopatia si analiza neliniara NLA
- 0Biseptol concomitent cu Uricol
- 1Tratarea infectiilor urinare recurente
- 6Infectii urinare recurente
- 43Intepaturi ca de cutit in vezica urinara, dureri mari!
Mai multe informații despre: Infectiile urinare Homeopatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: