vreau un bebe
la mn fiind prima sarcina in care vreau sa am un bebe cam in cat timp pot ramane insarcinata
3 comentarii
Pai ce scrii tu aici...ma pune pe ganduri. Si nu pot sa nu te intreb daca stii ce inseamna sa faci un copil.. Banuiesc ca esti foarte tanara. Esti casatorita? Ai mai avut si alte sarcini in care nu ai vrut sa ai un bebe? Ca nu prea inteleg.
Pai..daca nu sunt probleme medicale, de ramas insarcinata poti sa ramai in cateva minute. Problema e ce faci dupa.. Parintii tai ce spun? Cred ca nu-ti dai seama ce inseamna sa aduci pe lume un copil. Ce responsabilitate uriasa iti asumi, ce costuri implica cresterea si educatia unui copil. Eu te sfatuiesc sa te mai gandesti..
Poate vii cu lamuriri..
Pai..daca nu sunt probleme medicale, de ramas insarcinata poti sa ramai in cateva minute. Problema e ce faci dupa.. Parintii tai ce spun? Cred ca nu-ti dai seama ce inseamna sa aduci pe lume un copil. Ce responsabilitate uriasa iti asumi, ce costuri implica cresterea si educatia unui copil. Eu te sfatuiesc sa te mai gandesti..
Poate vii cu lamuriri..
da sunt casatorita, alta sarcia nu am avut, cu parintii mei eu nu vorbesc deloc si la 13 ani am fost operata de chist ovarian adica ovarul drept nul mai am.stiu ca imi asum responsabilitati uriase, stiu ce costuri implica educatia si cressterea unui copil sistiu bine ca vreau un copil si sotul meu la fel.de asta vreau sa stiu in cat timp pot ramane innsarcinata ca eu pana acum nu am mai ramas deloc si ne dorim amandoi foarte mult un copil
Daca ai sub 35 ani sunt 90% sanse sa ramai gravida in primul an in care te culci cu sotul neprotejat. Asta daca ai avea ambele ovare si sotul nu ar avea vreo problema. Daca nu ramai gravida si incerci de un an de zile, iti recomand sa mergi la un medic ginecolog sa incerci sa vezi daca este o problema, daca este problema ta sau a sotului si la care nivel (probleme de ovulatie, trompe astupate..etc)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ne dorim un copil
- 2vreau sa raman insarcinata cam cu cat timp inainte trebuie sa renunt la anticonceptionale?
- 2herpesul genital si sarcina
- 2as vrea sa raman insarcinata, cand trebuie sa renunt la pilule?
- 3vreau un bebe!
- 4teste hormonale si spermograma.. ce alte analize trebuie sa mai facem?
- 6Tratament cu Arefam... exista sanse sa raman cat mai repede insarcinata?
- 7de 5 ani incerc sa raman insarcinata...help
- 3cat timp dureaza pana raman gravida?
- 2imi doresc enorm un copil (cat mai repede)
- 5nu pot ramane insarcinata, incercam de 2 ani..
- 10vreau un copil!
- 6nu raman gravida de ce?
- 9Sarcina sau alarma falsa iar.?
- 9am endometru de 7 fiind mult mai mic decat ar trebui sa fie
- 5Alaptez si vrem al doilea copil...
- 3sarcina si problemele ei
- 2vreau sa raman insarcinata
- 1menstruatie mai devreme...vreau bebe
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: